FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Popáté v řadě se nám body z Ústí přivést nepovedlo, soupeř nám vše vrátil i s úroky

Popáté v řadě se nám body z Ústí přivést nepovedlo, soupeř nám vše vrátil i s úroky Ú s t í n a d L a b e m - Čtyřikrát v řadě se nám povedlo z ústeckého stadionu vždy dovézt výhru, popáté se to již nezdařilo a nebylo to ani s bodem. Soupeř nám to spočítal i s úroky a zvítězil vysoko 4:0. Za důležitý lze označit gól do šatny po našich dvou šancích, který poslal domácí do dvoubrankového vedení. To si Arma v druhém dějství ještě dvěma přesnými zásahem pojistila.

 
 
5.kolo Fortuna NL, středa 23.8.2017
FK Ústí nad Labem - 1.SC Znojmo FK  4:0  (2:0)
Branky: 10. a 60.Richter, 45+1.M.Zeman, 90.Matějka
ŽK: 20.Kacafírek, 45.J.Peterka – 25.Cihlář, 62.Šamánek, 82.Mešaninov
Rozhodčí: Machálek – Pfeifer, Petřík
FK Ústí nad Labem: Kotěra – L.Vaněk, Pimpara (63.Jindráček), Leibl (83.D.Procházka), Šnirc – M.Zeman, J.Peterka, Miskovič (C), Richter (86.Matějka) – Kacafírek, P.Pilík
1.SC Znojmo FK: Veselý – Svozil, Cihlář (C), Hladík, Machuča – Helísek, Lacko, Javůrek (68.Štrombach), Teplý (54.Růsek) – Urbančok (46.Šamánek), Mešaninov
Počet diváků: 1035
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Úvod utkání patřil domácím, za což dostali odměnu v podobě vedoucí branky. V 10. minutě usměrnil prudký centr z pravé strany přesně k tyči Daniel Richter. Varování to však pro náš tým nebylo zřejmě dostatečné, poněvadž se v 16. minutě do dalšího centru položil hlavou Zeman a Armě nechybělo moc k dosažení druhé branky. My jsme se k něčemu kloudnému dostali až po půl hodině hry, kdy se po spolupráci s Javůrkem dostal do zakončení Teplý, Kotěra byl ale pozorný.

Po třiceti minutách se přece jen aktivita soupeře začala otupovat a v ofenzivě jsme byli více my, ovšem centrované míče do vápna nenacházely adresáty, což pochopitelně nemohlo vést k vyrovnání. Museli jsme si ale dávat i pozor na zadní vrátka, protože Ústí bylo po centrovaných míčích naopak velmi nebezpečné. Balón přeletěl celou obranu až k Peterkovi, který ale pálil nad. Ze znojemské strany měl k vyrovnání nejblíže Hladík, který šel z pravé strany sám na brankáře, jenž mu zakončení vykopl pravou nohou. Zaskvěl se i v další velké šanci proti Teplému. V dobré pozice hlavičkoval v závěru i Mešaninov. V nastaveném čase ale musel ukázat své umění i Veselý proti Kafacírkovi, vzápětí se ale domácí radovali, když se z rohového kopu prosadil Michal Zeman a zasadil nám gólem do šatny těžkou ránu.

Do druhé půle nasadil trenér Balcárek do hry Šamánka a posléze i Růska, ale zatímco my jsme se s vytvářením a zakončováním šancí tradičně trápili, soupeř ukázal, jak se zakončují brejky. V 60. minutě jej s velkým přehledem využil Daniel Richter a s bodovými nadějemi už to v této chvíli vypadalo hodně mizerně.

Na hřišti se také projevovala frustrace z vývoje utkání a domácí tým si notnou část druhé půle v klidu hlídal pohodlný náskok. Když už přišla naše šance, podržel Ústí brankář Kotěra, což se ukázalo při střele Šamánka a nebo přišel blok jako při dost jistě možná gólové střele Štrombacha, zkrátka ani štěstí nám ve středeční večer nebylo nakloněno. Potvrdil to i závěr utkání, kdy měl po nešťastném zaváhání Helíska jednoduchou cestu ke gólu Lukáš Matějka.

Ohlasy

Jiří Balcárek (Znojmo): Upozorňoval jsem, že soupeř bude hrát agresivně a prvních dvanáct, patnáct minut to na nás spustí. To se také potvrdilo. Stačila na nás agresivita, nakopávané míče a především důraz ve standardních situacích. Za stavu 0:1 jsme měli dvě, tři dobré šance, které bychom měli dávat. Utkání se lámalo, kdybychom dali na 1:1, dostali bychom se do hry. A potom přišla opět standardní situace, kdy jsme dostali gól do šatny. Mrzí mě u některých hráčů přístup k fotbalu, neuvědomují si, že fotbal je i boj, válka. Nechodíme do soubojů, nepodstupujeme je, nemáme odražené míče. Pak na nás stačí agresivita.
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies