FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Noha se zlomila jako klacek, popsal přetržení achilovky smutný Přerovský

Noha se zlomila jako klacek, popsal přetržení achilovky smutný Přerovský Z n o j m o - Velká smůla potkala ve Znojmě záložníka Daniela Přerovského, respektive tedy v polském Rybniku. Na testech při utkání s Gliwicemi se mu dařilo, přesvědčil trenéra, ovšem v druhém poločase si utrhl achilovku. Tím jeho naděje na probojování do kádru bohužel skončily a ještě týž den podstoupil operaci. O celé nešťastné události se rozpovídal v rozhovoru pro Znojemský deník.

 
 
 

Vyhlédl si vás šestý celek druholigové tabulky Znojmo, ale místo posunu vzhůru vás čeká dlouhá rekonvalescence. Bolí to hodně?
Strašně mě to mrzí. A když za mnou přišel trenér Znojma Kučera do nemocnice, víceméně na něm šlo vidět, že ho to mrzí snad ještě víc než mě. Bylo od něj pěkné gesto, když mi řekl, že kdyby mě nepozval na zápas, tak se mi to nestane. Zhruba po poločase už byl prý rozhodnutý, že ve Znojmě zůstanu a stala se taková nešťastná náhoda.

Jak se vám to přihodilo?
Asi v sedmdesáté minutě šel odražený balon, který jsem si zpracovával na prsa, do vzduchu. Myslel jsem, že mi protihráč přišlápl nohu, jenomže trenér říkal, že metr okolo mě vůbec nikdo nebyl. Jak jsem se zapřel nohou, prý se zlomila jako klacek. Rána jako prase a byl jsem na zemi. Myslel jsem, že mám zlomený kotník, ale když jsem si chtěl nahmatat achilovku, neměl jsem ji tam.

Co jste cítil?
Samozřejmě bolest, byla fakt šílená. Myslím, že jsem si toho v životě už protrpěl dost, ale takovou jsem ještě nezažil. Okamžitě tam přiběhl doktor z Gliwic, hned volali sanitku a dali mi dvě morfia. Chtěli mě operovat v Polsku, ale řekl jsem, že chci do Česka. Znojmo mi zajistilo dobrého doktora, můžu mu děkovat.

CELÝ ROZHOVOR NA WEBU ZNOJEMSKY.DENIK.CZ

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies