FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Tak toto se opravdu nepovedlo...

Tak toto se opravdu nepovedlo... Z N O J M O - Tak tento zápas se nepovedl hned na několika frontách... Mezi ty, kdo jsou ale naopak spokojení, budou mimo jiné patřit i hosté, kteří nám uštědřili rekordní porážku.

 
 
27.k. Fortuna MSFL, neděle 8.5.2022
1.SC Znojmo FK - FC Hlučín  0:7  (0:3)
Branky: 29.z pen., 45+1., 48. a 90+2.Lokša, 18.Mládek, 51.Zajíček, 74.Wala
ŽK: 39.Holman, 48.Krakovčík, 83.Russmann
ČK: 44.Hnaníček
Rozhodčí: Dorušák Petr - Hanák Petr, Grečmal Michal
Delegát: Zahradníček Jan
1.SC Znojmo FK: Kuchynskyi – Papež, Russmann, Štrombach (72.Kartišovs), Holman, Glushach, Prokeš, Piatov (46.Kočík), Hnaníček, Krakovčík, Kirschner (C)
Trenér: Alois Skácel
FC Hlučín: Lapeš – Wala, Holzer, Praus (C), Lokša, Plesník, Mládek (46.Zajíček), Dostál (62.Ptáček), Moučka (73.Kocur), Wolf, Buchvaldek (73.Hon)
Trenér: Filip Smékal
Počet diváků: 220
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Úvodní minuty patřily našim fotbalistům, kteří nastoupili ve výrazně odlišné základní sestavě, kterou si vynutila zranění. A postupně se to začalo projevovat i na převaze hostů. Když se k tomu přidaly ještě rozporuplná rozhodnutí sudího, pak už se řešila jen výše skóre, které žel pro nás vyrostlo do obrovských rozměrů.

V 18.min. Mládek trefil osamocen u brankáře hlavou. První ze svých čtyřech branek v zápase dal ve 29.min. Lokša z penalty po odpískané ruce. Stejný hráč se pak v nastavení první půle trefil podruhé a bylo 0:3.

Hned na začátku hosté zarazily jakékoliv myšlenky i největšího optimisty. Trefili se Lokša a Zajíček. Na obou stranách pak ještě zvonily tyčky, ale našim hráčům dnes gól nebyl dopřán, za to hosté ještě dvě trefy přidali - v 74.min.Wala a v nastavení zápasu počtvrté v duelu z přímého kopu opět Lokša, který se tak stal nejlepším střelcem MSFL se 17 góly.

První pokus o nápravu budeme mít v sobotu 14.5. od 16:30 na půdě pátých Rosic, doma se pak představíme v pátek 20.5. od 17:00 proti třetímu Baníku Ostrava B. Pak nás čekají dva týmy středu tabulky jako jsme nyní my a máme náskok 17 bodů na sestupovou pozici, jsme tedy v podstatě zachráněni a závěrečné dva duely proti týmům v tabulce pod námi už budou pro nás jen sportovními bitvami bez starosti o setrvání v soutěži.

Ohlasy

 
Zápasový servis

Preview

Reportáž

Video

  • Trenér Alois Skácel po zápase s Hlučínem | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies