FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Série pěti proher přerušena. Bod ze Sokolova maří ztracené vedení

Série pěti proher přerušena. Bod ze Sokolova maří ztracené vedení S O K O L O V - Po pěti nevydařených zápasech Fortuna:Národní ligy si naši hráči připsali bod. Na hřišti Sokoloova se hned dvakrát dostali do vedení, pokaždé však bylo do deseti minut ztracené. O znojemské branky se postarali Tomáš Cihlář a Igor Cukovič, domácí góly padli po vlastním gólu Cihláře a vydařeném rohu, který úspěšně zakončil bývalý hráč našeho klubu Erik Liener.

 
 
28.kolo F:NL, sobota 11.5.2019
FK Baník Sokolov - 1.SC Znojmo FK  2:2  (1:1)
Branky: 26.Cihlář vlastní, 62.Liener – 18.Cihlář, 54.Cuković
ŽK: 45.Machek, 70.O.Ševčík, 74.Hlavatý – 1.Cihlář, 55.Conner, 69.Šmehyl, 72.Maksić, 90+5.Mudra
Rozhodčí: Ginzel Ondřej - Batík Tomáš, Kožár Ondřej
Delegáti: Svoboda Miroslav - Kořínek Jan
FK Baník Sokolov: Jakub Dvořák I. – A. Čihák, Stropek (67.Mejdr), O.Ševčík, Jakub Dvořák II. – Glaser (C), Hlavatý, Machek (60.Liener), Štípek – Vávra, Dan.Novák (67.Kosak)
1.SC Znojmo FK: Buček (C) – Cihlář, Conner, Cuković, Helísek – Maksić, Machalík (89.Cheredea), Mudra, Šmehyl – Kuffour (67.Teplý), Harmon (57.Beganović)
Počet diváků: 380
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Provizorní trenérský tým v základní sestavě provedl čtyři změny. Kvůli zranění do zápasu nemohl zasáhnout Muamer Avdič, po čtyřech žlutých kartách se duel netýkal Dominika Kuncy. Na lavičku ještě usedli Mahamadou Dramé a Kuba Teplý. Mezi úvodní jedenáctkou se naopak objevili Filip Maksič, Drew Conner a poprvé společně od první minuty Alex Kuffour a Van-Dave Harmon.

Úvodní půle začala velmi zostra, již po půl minutě hry si žlutou kartu vysloužil Tomáš Cihlář. Nejen zásluhou karty měli domácí aktivnější nástup do zápasu. Ve čtvrté minutě si ke všemu vypracovali velkou příležitost, do prázdné brány Tondy Bučky se však netrefil žádný z hráčů Sokolova. Západočeský tým pokračoval v lepší hře, první gól ovšem přišel od našich borců. Buček založil rychlý protiútok směřovaný přes Honzu Mudru. Po jeho centru branka ještě nepřišla, po dalším nákopu do vápna byl nejdůraznější Tomáš Cihlář, který otevřel stav utkání - 0:1. Vedení znojemského týmu vydrželo pouhých osm minut, když si Cihlář srazil míč do vlastní brány - 1:1. Do půl hodiny zápasu mohlo být skóre zvrácené, znojemské před nepříjemným stavem zachránilo několik centimetrů. Zbytek půle přinesl opatrnější fotbal z obou stran. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Nerozhodný stav druhého poločasu vydržel do čtyřiapadesáté minuty. Roh Šimona Šmehyla se dostal až k Igoru Cukovičovi, který druhou brankou ve druhém utkání vrátil příznivý výsledek na naši stranu. Sokolov se hnal za vyrovnáním, které přišlo krátce po hodině zápasu. Po rohu vstřelil branku bývalý hráč Znojma Erik Liener, slovenský záložník na hřišti byl dvě minuty. Znojemští hráči se potřetí v zápase mohli prodrat k vedení, Alex Kuffour však velkou příležitost ve vápně nevyužil. Následně měli více ze hry domácí, několik slibně rozvíjejících šancí nevyužili. A to ani závěrečný tlak, během nějž pořádně zatápěli znojemské obraně. Naši borci úspěšně odvrátili zbylé hrozby Sokolova a přerušili sérii pěti porážek za sebou.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies