FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Musím kluky pochválit za heroický výkon, jsem na tým pyšný, říká po Spartě trenér Balcárek

Musím kluky pochválit za heroický výkon, jsem na tým pyšný, říká po Spartě trenér Balcárek Z n o j m o - I přesto, že svěřenci trenéra Jiřího Balcárka v poháru se Spartou vypadli, znojemský lodivod je na tým hrdý. A určitě k tomu má pádné důvody. Escéčko předvedlo především v druhé půli skvělý výkon, což také trenér ocenil. Zároveň už se ale také soustředí na nedělní druholigový zápas s Táborskem.

 
 
 

Trenére, jako hodnotíte utkání? K úspěchu se Spartou bylo blízko...
První poločas ještě nebyl to, co bych si představoval. Druhý poločas byl z naší strany vynikající, pokud se nepletu, Sparta snad neměla jedinou šanci. My jsme naopak byli několikrát blízko vyrovnání. Musím kluky pochválit za heroický výkon. Dostávali jsme chvílemi Spartu pod obrovský tlak.

Jaký to byl pocit, když v 85. minutě létal do vápna Sparty jeden centr za druhým?
Ono to nebylo jen v 85. minutě. Spartu jsme opravdu zatlačili, bylo tam spoustu situací, které kdybychom dotáhli do konce, mohli jsme vyrovnat.

Jak jste viděl "penaltový" zákrok na Lacka?
Nechtěl bych se k tomu vyjadřovat.

Převažuje spíše zklamání, že se nepovedlo vyrovnat, nebo spíše hrdost, jak tým zápas zvládl?
Zklamání vůbec ne, spíše jsme na tým pyšný.

Překvapilo vás, že Sparta nedominovala, jak podle papírových předpokladů měla?
Hlavně jsem klukům říkal, ať si zápas užijí, je to taková třešnička na dortu, že si mohou zahrát proti Spartě. Nehráli jsme žádný ustrašený fotbal, naopak jsme se snažili být ofenzivní.

Co říkáte na návštěvu? Rekordní návštěva zrekonstruovaného stadionu, vyprodáno...
Je to krásné, jsem za to rád. Před zápasem jsem si přál, aby si zápas fanoušci užili. Snad se to i díky našemu výkonu povedlo.

Posílí takový povedený zápas i přes prohru sebevědomí, třeba i k nedělnímu utkání s Táborskem?
Určitě, ale bude to těžké, znám to i z hráčské kariéry. Bude náročné se přeorientovat zpět na druhou ligu. Ve čtvrtek musíme dobře zregenerovat a připravit se na utkání, protože chceme potvrdit tří zápasovou vítěznou šňůru. Možná bude těžší utkání s Táborskem, než se Spartou.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies