FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vítězství nad Frýdkem-Místkem! Obrat ve druhé půli!

Vítězství nad Frýdkem-Místkem! Obrat ve druhé půli! Z N O J M O - Znojemský divák si musel počkat, ale dočkal se a nebylo to jen ledajaká výhra. Poté, co poslední domácí výhra měla už hodně staré datum, se dnes všichni, kdo fandí našim barvám mohli opět radovat ze tří domácích bodů. Sladší o to více, že je to výhra proti jednomu z favoritů soutěže a navíc po obratu ve skóre! Branky daly naše dvě posily - Lucas De Carvalho Serra a Kathon Kenroy St.Hillaire! Další zápas sehrajeme příští neděli v Kunovicích proti 1.FC Slovácko B a doma se uvidíme v pátek 27.9. od 18:00 proti Otrokovicím!

 
 
7.k. Fortuna MSFL, čtvrtek 12.9.2019
1.SC Znojmo FK - Městský FK Frýdek-Místek  2:1  (0:1)
Branky: 51.St.Hillaire, 65.De Carvalho Serra – 33.Bialek
ŽK: 31.Avdić, 45.Cheredea, 91.Moravec – 11.Literák, 85.Kebísek, 95.Skwarczek
ČK: 90.Cheredea (po 2.ŽK) - 95.Hýbl
Rozhodčí: Černý Dalibor - Mayer Jan, Petr Zdeněk
Delegát: Sedláček Pavel
1.SC Znojmo FK: Koukal – Yanata, Cheredea, Avdić (C), Moravec (93.Pacula), Kolařík, St.Hillaire, Malár, Garčic, Demjan (91.Krula), De Carvalho Serra (82.Martinek)
Městský FK Frýdek-Místek: Bárta – Kebísek, Literák (C), Šumský, Varadi, Hykel (75.Visič), Teplý (27.Kutáč), Ožvolda, Hýbl, Skwarczek, Bialek
Počet diváků: 398
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Do zápasu naši borci nastoupili opět v pozměněné sestavě. Do branky se nepostavil Filip Jícha jako v Petřkovicích, ale nahradil ho Jiří Koukal. Určitě zajímavostí bylo také to, když se po půl roce vrátil Kathon St.Hillaire. Za Frýdek-Místek nastoupil náš bývalý hráč Jakub Teplý, který ale pro zranění musel brzy ve 27. minutě odejít.

V prvním poločase se naši hráči snažili vytvářet gólové šance, žádná ale neprošla přes obranu hostů. Naopak hosté se dokázali prosadit po zmatku před Koukalovou brankou a Daniel Bialek poslal v 33.minutě svůj tým do vedení – 0:1. Do konce prvního poločasu se už nám nepodařilo srovnat.

Do druhého poločasu náš celek vstoupil aktivněji, hned první šance skončila v síti! V 55. minutě se po Cheredeově přihrávce dostal k míči Kathon St.Hillaire, který si dokázal poradit s obránci na zádech a míč poslal kolem gólmana do sítě – 1:1! Po gólu jsme na aktivitě ještě přidali, hned do další akce se dostal De Carvalho Serra, který ale míč posunul na rozběhnutého Kathona a ten se snažil rychlým sprintem dostat co nejrychleji k brankáři Frýdku. Míč si navedl ale příliš do strany, jeho střela neměla dostatečnou razanci, aby gólmana ohrozila. O pět minut později se ale opět po pěkném pasu (tentokrát od Avdiče) dostal za obranu De Carvalho Serra a velice podobně jako Kathon St.Hillaire zakončil a vsítil tak druhou branku! Po 65 minutách tak náš celek vedl 2:1! O necelé tři minuty později mohl Milan Moravec navýšit na 3:1, ale jeho střela mu nesedla a míč šel kousek od levé tyče. V závěru utkání jsme byli pod velkým tlakem. Frýdek-Místek měl několik příležitostí srovnat, vždy ale stihl zasáhnout někdo z našich řad. V posledních minutách se po druhé žluté kartě musel předčasně odebrat ze hřiště Oleksiy Cheredea. Netrvalo dlouho a červenalo se i na druhé straně! Po strkanici a nedohodách mezi hráči uviděl červený kartónek také Matěj Hýbl. Podařilo se nám tak otočit zápas s jasným favoritem a do tabulky si tak připisujeme 3 body!

Ohlasy

Milan Volf, trenér 1.SC Znojmo FK: "Prohrávali jsme nezaslouženě. Hosté byli sice fotbalovější, ale spíš hráli jakoby na krásu, neměli žádné šance. Dali gól v podstatě z ničeho, kdežto my jsme tam měli dvě nebo tři nebezpečné standardky a další brejky, které jsme nedotáhli do konce. Byl jsem naštvaný, že byl takový poločasový výsledek. Řekli jsme si to v kabině, že se to pokusíme zvrátit a budeme hrát stále svou hru a podařilo se nám to obrátit. Celé mužstvo zaslouží uznání."

Martin Pulpit, trenér MFK Frýdek-Místek: "Zranění Jakuba Teplého bylo pro nás nepříjemné, chyběl, my jej totiž momentálně nedokážeme na hřišti žádným hráčem nahradit. V kabině jsem na oba střelce znojemských gólů upozorňoval, říkal jsem, že domácí na těchto situacích mají postavenou svou hru. V závěru jsme tam zkusili poslat Visiće. Měl pár slibných věcí, ale šlo poznat, že mu ta horečka vzala sílu. Pro mě je tento zápas obrovským zklamáním. A to myslím naprosto u všech hráčů na hřišti. Někteří zkrátka ukázali, že ani nemají snahu propotit za Frýdek-Místek svůj dres."

 
Zápasový servis

Preview

Reportáž

Video

  • Pokřik+hodnocení Štěpána Kolaříka po výhře nad FM | přehrát
  • Milan Volf hodnotí výhru nad Frýdkem-Místkem | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies