FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V Třinci jsme sice vedli, soupeř však naši úspěšnou sérii ukončil

V Třinci jsme sice vedli, soupeř však naši úspěšnou sérii ukončil T ř i n e c - Úspěšná série čtyř výher v řadě je bohužel u konce. Skončila na půdě Třince. Na těžkém terénu jsme sice po první půli vedli po gólu Matúše Lacka a soupeře takřka do ničeho nepustili. V druhém dějství se však karta obrátila a po brankách Juřeny a Šumbery jsme v Třinci prohráli 1:2.

 
 
10.kolo Fortuna NL, sobota 30.9.2017
FK Třinec - 1.SC Znojmo FK  2:1  (0:1)
Branky: 56.Juřena, 81.Šumbera – 25.Lacko
ŽK: 89.Juřena - 28.Mešaninov, 55.Svozil
Rozhodčí: Pechanec – Batík, Poživil
FK Třinec: aleček – Ilko, M. Čelůstka (C), Bedecs (66. Masař), Janoščín – Ižvolt, R. Vaněk, Kateřiňák, Janošík (71.Joukl) – Šumbera (87.Hošek), Juřena
1.SC Znojmo FK: Veselý – Helísek (87.Machuča), Svozil, Mezlík, Cihlář (C) – Mešaninov, Lacko – Hladík, Teplý, Javůrek – Růsek (76.Njire)
Počet diváků: 588
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Trenér Balcárek musel řešit před utkáním v Třinci nepříjemnosti, kvůli zranění mu totiž chybělo duo Šamánek - Štrombach. Terén třineckého stadionu nebyl ideální, nedal se tedy očekávat kombinační fotbal. Naopak dominovala jednoduchost, souboje a časté nákopy. Domácí se v úvodu překvapivě nikam moc nehnali. Už ve druhé minutě to sice ze střední vzdálenosti zkoušel Kateřiňák, pak se ale Třinečtí na dlouho dobu odmlčeli a aktivnější jsme byli my. Ve 13. minutě jsme se mohli dostat do vedení. Po centru Lacka se vytvořil v třineckém vápně velký závar, míč se nám však do sítě dotlačit nepovedlo.

Vedoucí gól přišel až o dvanáct později. Nejprve Hladíka vychytal Paleček, ovšem vrácený míč do vápna propadl k Matúši Lackovi, který změnil jeho směr za bezmocného třineckého brankáře. Domácí mohli reagovat v 34. minutě. Šumbera zůstal zapomenut ve vápně a vybídl ke skórování Juřenu. Ten však ve skluzu míč nasměroval pouze do Veselého.

Druhý poločas jsme načali aktivně. Dobrý centr do vápna však jen těsně minul Teplý a následně i Javůrek. U Třince nevypadalo, že by se měli nějakým způsobem dostat do hry. Domácím však pomohla standardní situace, po níž se hlavou prosadil Václav Juřena. To soupeři vlilo krev do žil a v 60. minutě mohli otočit skóre. Byl to opět Juřena, který však neměl v úniku dostatečnou rychlost a jeho následnou střelu Veselý zlikvidoval.

My jsme dvakrát zahrozili Mešaninovem, obě jeho hlavičky ale skončily mimo bránu. Následně nám ale bylo horko. V 65. minutě vystihl malou domů Janošík, ale situaci nevyřešil s Juřenou vůbec dobře. Klíčový okamžik nastal v 81. minutě a jak už to tak bývá byl u něj bývalý znojemský hráč Šimon Šumbera ve skluzu usměrnil pas z pravého křídla do sítě. V nastaveném čase jsme mohli srovnat. Njire však velké šanci před bránou neuspěl a poslal míč vedle brány.

Ohlasy

Jiří Balcárek (Znojmo): Do první půle jsme vstoupili dobře, za aktivitu jsme byli odměněni gólem. Domácí jsme přehrávali. O přestávce jsem hráče nabádal, abychom neustupovali z aktivity. Druhý poločas už to ale nebylo ono. Domácí vyrovnali ze standardní situace a poté hráli jednoduchý fotbal a byli důraznější kolem pokutového území, z čehož vyústil vítězný gól.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies