FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Propracovaná defenziva a nebezpečné standarky, tak vidí Sokolov trenér Balcárek

Propracovaná defenziva a nebezpečné standarky, tak vidí Sokolov trenér Balcárek Z n o j m o - Reprezentační přestávku máme za sebou a cílíme na dalšího soupeře ve Fortuna národní lize. V 7. kole cestujeme do Sokolova. Nabízíme tradiční pohled na soupeře v rozhovoru s trenérem Jiřím Balcárkem. Ten vypíchl mezi přednosti nedělního soupeře propracovanou defenzivu a nebezpečné standardní situace.

 
 
 

Trenére, přišla týmu vhod reprezentační přestávka?
Těžko říct, odehráli jsme dobré utkání s Opavou. Když se týmu zápas povede, je nějakým způsobem nastartované, tak by bylo lepší, kdybychom hráli dál, než čekat čtrnáct dní na další mistrovské utkání.


7.k. FNL
Neděle
10. září
15:00 hod.
On-lineTwitter

FK Baník Sokolov

1.SC Znojmo FK

STADION SLOVENSKÁ

Sokolov má v tabulce pět bodů, tedy o tři body méně než my. Jak vidíte našeho nedělní soupeře?
Sokolov má dobře propracovanou defenzivní činnost, bude těžké se tam nějakým způsobem dostávat. Má hodně nebezpečné standardní situace. Čekám těžké utkání. Ale my máme v tabulce pravdu minusový bod, čekají nás dvě utkání a chceme se dostat do plusu.

Soupeře trénuje Pavel Horváth, překvapuje vás z tohoto pohledu, že se Sokolov soustředí hodně na defenzivu?
Musím říct, že mě to opravdu trochu překvapilo. Když jsem se díval na utkání Sokolova, brání hodně hluboko.

Utkání s Opavou se po všech stránkách povedlo, nabízí se tedy otázka, jestli se bude měnit sestava nebo ne?
Nějaké varianty mám, ale to si nechám pro sebe. (s úsměvem)

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies