FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V neděli proti Třinci o prodloužení bodové série, soupeř přicestuje s novým trenérem

V neděli proti Třinci o prodloužení bodové série, soupeř přicestuje s novým trenérem Z n o j m o - Netradičně až v neděli přivítáme na domácí půdě tým Třince. Náš soupeř je sice v tabulce až na patnáctém místě, v průběhu týdne však změnil trenéra, což by mohlo přinést do týmu Slezanů oživení. My však věříme, že Městský stadion v Horním parku bude v neděli od 18:00 nedobytný a navážeme na sérii čtyři utkání bez prohry.

 
 
 

Minulé dvě sezóny ve Fotbalové národní lize nebyly pro Třinec příliš povedené. Slezané obsadili dvakrát po sobě třinácté místo. Do aktuálního ročníku si dali za cíl umístit se do šestého místa, zatím se jim však tento plán nedaří naplňovat. V tabulce jsou totiž až na patnáctém místě s pěti body. Třinec si připsal doposud jednu výhru, když v domácím prostředí porazil nováčka z Vítkovic. Blízko k výhře měl i ve Varnsdorfu, což by pro nás mělo být varování, nakonec z toho byla remíza 2:2. V minulé utkání pak náš nedělní soupeř podlehl doma Ústí nad Labem 0:2, což zlomilo vaz trenéru Martinu Zbončákovi.


9.k FNL
Neděle
2. Října
18:00
On-line Twitter

1.SC ZNOJMO FK

FK FOTBAL TŘINEC

STADION HORNÍ PARK

Na jeho místo v týdnu usedl trenér Jiří Neček, v poslední době známý svým angažmá u polského mistra Piast Gliwice. Jeho úkol je jasný, pozvednout tým a především sbírat body. Začít by Třinečtí pochopitelně chtěli už ve Znojmě. Opírat se mohou například o trio hráčů, kteří ještě v minulé sezóně působili ve Frýdku-Místku, Ižvolta, Krišta a útočníka Hoška. Nejlepším střelcem týmu je však se třemi góly obránce Imrich Bedecs. Velkou oporu má Třinec mezi třemi tyčemi. Brankář Lukáš Paleček trápil náš tým v jarním vzájemném utkání, zuby si na něm vylámala i Karviná. V kádru Slezanů i nadále působí exznojemský stoper Muamer Avdić, který se nedávno zotavil s dlouhodobého zranění, které si přivodil na začátku jara..

V minulé sezóně se vzájemné zápasy odehrály následovně. Doma jsme v krásném ofenzivním představení před báječnou atmosférou 1673 diváků zvítězili 5:2. Na jaře jsme pak v Třinci remizovali 0:0.

Trenéři před zápasem

RADIM KUČERA (ZNOJM0): Každý fanoušek, když se podívá na tabulku, si řekne, hraje pátý celek s předposledním, to je jasná výhra. Už předpovídají kolik dostane gólů. Je to strašně zrádné, a jak už bylo zmíněno, zrádná je i výměna trenéra. Když přijde nový trenér, hráči se chtějí ukázat v co nejlepším světle. Může jim to vlít krev do žil, obrovskou bojovnost, sebeobětování, zarputilost. Na hřišti se rozkrájí. Jirku Nečka znám z Olomouce, je to olomoucký trenér. Třinec bude určitě praktikovat něco jiného než za trenéra Zbončáka. Bude to hodně velká neznámá. Ale my pochopitelně hrajeme doma a chceme potvrdit úspěšnou bodovou sérii.

JIŘÍ NEČEK (TŘINEC): Nepřemýšlím o tom, jestli budeme pátí nebo šestí, ale přemýšlím o tom, jak to mužstvo dát hodně rychle dohromady po předchozích zápasech. Máme pět bodů a potřebujeme co nejrychleji další. Musíme s tím něco dělat. Pomalý fotbal nemám moc rád. Budu chtít hrát systémem s co nejrychlejším přechodem k soupeřově bráně. (zdroj: fotbaltrinec.cz)

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies