FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Při páteční večerní premiéře proti ambiciózní Karviné

Při páteční večerní premiéře proti ambiciózní Karviné Z n o j m o - Pro domácí premiéru v ročníku Fotbalové národní ligy 2015/16 nám přiřkl los těžkého protivníka. Ve zbrusu novém termínu domácích utkání přivítáme na Městském stadionu v Horním parku v pátek od 19:00 celek Karviné. Soupeři máme z minulé sezóny rozhodce co vracet, oba dva vzájemné zápasy totiž Slezané vyhráli. My bychom samozřejmě tuto bilanci rádi poupravili, nejlépe pak výhrou a třemi body.

 
 
 

Pokud bychom braly výsledky z minulé sezóny, vše by hrálo jasně pro Karvinou. Dvě výhry a skóre 5:1. V tabulce skončila Karviná na sedmém místě, což pro ni možná bylo trochu zklamání, nicméně závěr se Slezanům podařil. Z posledních devíti utkání prohráli jen jednou a dokázali si, že by to mohlo klapat. Ambice Karvinských jsou totiž v novém ročníku jednoznačné, bojovat v horních patrech tabulky.

1.SC Znojmo FK - MFK OKD Karviná
Pátek 7.8.2015 (19:00 hod.)

Není divu, Karviná rekonstruuje stadion, z kterého už za nedlouho vyroste krásný fotbalový stánek. Ten bude splňovat nejpřísnější parametry pro Synot ligu, do které by pochopitelně chtěli svěřenci trenéra Webera nakouknout. Pomoci k bojům o nejvyšší mety by měl také stoper Pavel Dreksa, který na jaře působil na hostování ve Znojmě a měl by nahradit Jan Trousila. Do Karviné zamířil také brankář Jakub Andrejko. I jeho si mohou znojemští fanoušci pamatovat z minulé sezóny, na podzim tvořil na jihu Moravy brankářské duo s Jiřím Dolečkem. Do Karviné přišla v létě hned osm hráčů, všichni formou hostování.

Jako každý tým, byla i Karviná natěšená na start ligy. Nuceně však svůj vstup do FNL musela odložit. Utkání s Varnsdorfem se odložilo z důvodu infekčního onemocnění, které postihlo kádr Varnsdorfu. Karviná tak vstoupí do ligové sezóny právě ve Znojmě. Za sebou má kvalitní přípravy a také úspěšný pohárový duel s Hranicemi.

Výsledky Karviné v přípravě

Slovácko - Karviná 5:2, Kielce - Karviná 2:3, Wisla Krakow - Karviná 2:0, Górnik Zabrze - Karviná 0:0, ROW Rybnik - Karviná 1:0, Baník Ostrava - Karviná 0:3

Změny v kádru MFK OKD KARVINÁ

PŘÍCHODY: Jan Růžička, Lukáš Budínský (oba hostování Bohemians 1905), Matej Sivrić (hostování Mladá Boleslav), Jan Sedlák (hostování Zbrojovka Brno), Mário Tóth (hostování Dunajská Streda), Pavel Dreksa (hostování Sigma Olomouc), Oldřich Byrtus, Jakub Andrejko (oba hostování Baník Ostrava)

ODCHODY: Jan Trousil, Ondřej Cverna, Martin Limanovský, Václav Cverna, Martin Lipčák, Tomáš Janíček (všichni konec smlouvy), Tomáš Knötig (hostování Třinec) Ján Hatok, Vlastimil Daníček, Vojtěch Kubista, Daniel Tarczal, Tomáš Komenda (všichni konec hostování)

Trenéři před zápasem

JOZEF WEBER (KARVINÁ): Na zápas se všichni moc těšíme. Těšili jsme se už ale i na Varnsdorf. Musíme si speciálně dát pozor na trojici Okleštěk, Šamánek a Žondra (zdroj: mfkkarvina.cz)

RADIM KUČERA (ZNOJMO): Karviná je kompaktní celek, který pracuje dobře v defenzivě. Má nebezpečné brejky, dokáže i podržet míč tím, že umě kombinuje. Soupeře kombinací unaví a pak vyráží do rychlého kontru. Čekám hodně kvalitní a těžký zápas. Věřím ale, že první utkání, které jsme odehráli, a které Karviná sehrát nemohla, nás nakopne a budeme v psychické výhodě.

ŠIMON ŠUMBERA ZVE FANOUŠKY NA PÁTEČNÍ UTKÁNÍ
Pozvánka na utkání s Karvinou - ŠIMON ŠUMBERA

Letní posila Šimon Šumbera zve všechny znojemské fanoušky a příznivce na páteční zápas s Karvinou

Posted by 1.SC Znojmo FK on 6. srpen 2015
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies