FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

R. Nepožitek po Vyškově: Gól po dlouhé době a v dresu Znojma potěšil

R. Nepožitek po Vyškově: Gól po dlouhé době a v dresu Znojma potěšil V y š k o v - Pomalu se zahřívá a dostává se po zranění do zápasového rytmu. Radim Nepožitek nastoupil do druhého zápasu za Áčko a ve středu odehrál proti Vyškovu celý první poločas a zapsal se i do střelecké listiny. Řeč však v rozhovoru nepřišla jen na gól, ale především nato, jak je na tom jeho kolenp, kvůli kterému Radim dlouhou nehrál.

 
 
 

Už jsi odehrál několik desítek minut, proti Vyškovu celý první poločas. Jak to po této zátěží vypadá s kolenem?
Už jsou to tři zápasy a zatím to drží, uvidíme časem. Já osobně jsem zatím spokojený.

Jak snáší koleno umělou trávu, také žádný problém?
Problémy nepociťuji, i když umělka není pro koleno příliš ideální. Až přejdeme na přírodní trávu, bude to určitě lepší.

Stále je to jen příprava, ale potěšil tě vstřelený gól?
Potěšil. Bylo to po dlouhé době a navíc v dresu Znojma.

Nemuselo zůstat jen u toho, v utkání jsme měli další velké šance, nakonec však "jen" tři góly.
Musíme se více koncentrovat, což nám zdůrazňoval i trenér. Musíme jich proměňovat rozhodně více.

Někdy to tak bývá, že papírově slabší soupeř se dokáže na toho silnější i v přípravě nabudit. Pozoroval si to na Vyškovu?
Soupeř byl docela houževnatý, snažil se napadat hodně vysoko. Hlavním cílem v takových utkáních pro nás je, abychom natrénovali herní situace, standardky. Nevím přesně, jak to vypadalo v druhé půli, ale většině týmů z nižších soutěží ke konci utkání dochází síly a vytváří se prostor pro hodně gólových možností.

Proti Vyškovu jsi hrál zhruba na stejné pozici, jako na konci podzimu v loňské sezóně. Je to tak?
Hrál jsem spíše defenzivněji. Což, jak je zmíněno, byla moje role i na konci loňského podzimu za trenéra Kalvody. V druhé lize jsem ale hrál klasickou desítku, možná se mi tam hraje lépe, ale kam mě postaví trenér, tam budu hrát.

S Matúšem Lackem jste si ve středu zálohy asi nemuseli moc věcí vysvětlovat, tam už je to automatické z minulých sezón?
Určitě. Myslím, že i s Oklim (Tomáš Okleště pozn. red.). Jsou tu šikovní kluci, musíme ještě zapracovat na agresivitě. Tento tým je naučený hrát technicky, jen s tím se nedá v druhé lize uspět.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies