SK Hanácká Slavia KroměřížFC Zlínsko, spolekFK Třinec1.SC Znojmo FKSK UničovMFK Karviná BFC HlučínFK HodonínFK Frýdek-MístekFC Zlín BTJ Start BrnoFC Slovan Rosice1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FK BlanskoČeský SK Uherský Brod, spolekFC Zbrojovka Brno BFC StráníTJ Union Hlubina
 

Devatenáctka zachráněna, remíza s Baníkem už neměla vliv

Devatenáctka zachráněna, remíza s Baníkem už neměla vliv Z n o j m o - V posledních dvou kolech se mělo rozetnout to, kdo bude třetím sestupujícím z MSDL. Do této situace jsme byli namočeni i my, drama se ale naštěstí nekonalo. Ještě dříve než jsme nastoupili k domácímu utkání proti béčku Baníku Ostrava se rozhodlo jinde. Jihlava B v sobotu pouze remizovala na půdě vedoucí Opavy a tak bylo jasné, že máme jistotu záchrany.

 
 
29. (Čafka), neděle 9.6.2024
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FC Baník Ostrava B  1:1  (0:0)
Branky: 81. Vünsch - 50. Perrette.
ŽK: Raběčný (OSB).
Rozhodčí: Fabeš - Šíma, Jäger.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Ryšavý - Bernát (64. Vünsch), T. Drozd, O. Čížek (c), V. Koukal, Rolník, Řepa, Durda (83. Pelán), Petr. Šuba (83. J. Olšanský), Prycl (90. Votava), F. Štěpánek (64. J. Krištof).
FC Baník Ostrava B: Kuchař - Glamoš (60. Hrnčárek), Hruška, Rabečný (c), Němčík, Škubala, Raab, Kořínek (46. Jurásek), Bílek, Staněk (60. Šmíd), Perette (72. Kyselý).

Komentář k zápasu

Do zápasu jsme mohli jít díky sobotnímu výsledku z Opavy s čistou hlavou. I s komfortem klidu jsme ale nepojali zápas s Baníkem lehkovážně. Ostatně byla to domácí rozlučka se sezónou a do duelu jsme šli s odhodláním předvést co nejlepší výkon. V první půli nastoupil za Baník také znojemský odchovanec David Kořínek, který o půli musel kvůli zranění střídat. Hosté předvedli velkou herní kvalitu, s čímž jsme ostatně počítali. Přesto jsme to mohli být my, kdo by šel do vedení. Filip Štěpánek ale ve svém úniku těsně minul bránu. „V 1. poločase jsme neměli kvalitu a přesnost v koncovce, prvních 20 minut jsme se navíc naprosto zbytečně zbavovali získaných míčů, kdy jsme hráli pouze nákop na Filipa Štěpánka. Postupem času jsme se dostali i do mezihry a náš výkon a herní projev rostl,“ popisoval trenér František Havlík.

Na začátku druhé půle nás ale Baník opařil gólem. „Dali jsme soupeři hrubou individuální chybou dárek, kterým nepohrdl,“ mračil se kouč. Dlouho to pak vypadalo, že mají hosté hru pod kontrolou. Když pak dostali možnost zahrávat penaltu, vypadalo to bledě. Exekuce však dopadla překopnutím brány a tento okamžik nás opět nastartoval. „Baník nás více přimáčkl, měl i výhodu penalty, kterou však pohrdl a tentokrát jsme to byli my, kdo trestal – svůj energický vstup do U19 korunoval Kamil Vünsch i vstřeleným gólem na 1:1. Myslím si, že remíza je vzhledem k vývoji zápasu spravedlivá a jsem rád, že se Ondra Čížek, Kuba Ryšavý a Vojta Koukal neloučí s Čafkou porážkou.“ Sezónu zakončíme ve středu v Karviné. O třetím sestupujícím se rozhodne mezi Jihlavou B a Hlučínem. Hlučín musí vyhrát nad Porubou, co je pravděpodobné a Jihlavě už jen zbývá čekat.

Ohlasy

František Havlík (trenér Znojma): Vcelku povedená rozlučka s domácími diváky na konci této sezóny. V 1. poločase jsme neměli kvalitu a přesnost v koncovce, prvních 20 minut jsme se navíc naprosto zbytečně zbavovali získaných míčů, kdy jsme hráli pouze nákop na Filipa Štěpánka. Postupem času jsme se dostali i do mezihry a náš výkon a herní projev rostl. Na začátku 2. poločasu jsme ale dali soupeři hrubou individuální chybou dárek, kterým nepohrdl. Ve druhém poločase nás Baník více přimáčkl, měl i výhodu penalty, kterou však pohrdl a tentokrát jsme to byli my, kdo trestal – svůj energický vstup do U19 korunoval Kamil Vünsch i vstřeleným gólem na 1:1. Myslím si, že remíza je vzhledem k vývoji zápasu spravedlivá a jsem rád, že se Ondra Čížek, Kuba Ryšavý a Vojta Koukal neloučí s ČAFKOU porážkou.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies