FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U17: S Třincem jsme herně drželi krok, přesto vysoko prohráli

U17: S Třincem jsme herně drželi krok, přesto vysoko prohráli T ř i n e c / Z n o j m o - (Foto: fotbaltrinec.cz) Zvláštní zápas sehrálo Znojmo v Třinci. Soupeř se pohybuje v tabulce mezi nejlepšími, byl tak papírovým favoritem. Přesto jsme s ním herně drželi krok, gólově už však nikoliv, a proto z toho byla vysoká prohra, vzhledem k vývoji hry dosti krutá.

 
 
19.kolo, sobota 25.3.2023
FK Třinec - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  6:2  (3:1)
Branky: 26. Polok, 36. Sikora, 44. Murin, 47. Trombik, 65. Horniak, 89. Malina vl. - 40. Rolník, 88. Řepa.
Rozhodčí: Písečný - Jurajda, Poledník.
FK Třinec: Miltner - Brzezina (c), Krzyžanek, Nguyen (63. J. Konderla), Polok, Staszko (57. Noga), Wrana (63. T. Konderla), Murin, Jopek (46. Trombik), M. Sikora (54. Horniak), D. Sikor.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Loskot - Řepa, Malina, Malina, Pelán, Prycl, Chvátal (c), Rolník (73. Votava), Bernát (50. Matajs), Loveček (62. D. Kuřák), M. Svoboda, J. Olšanský.

Ohlasy

Miroslav Paul (trenér Znojma): Těžko se mi utkání hodnotí. V poli jsme nehráli špatně, byli jsme Třinci vyrovnaným soupeřem, ale branky, které jsme dostali jsou tristní. Dvě jsme si dali dokonce sami, další jsme soupeři darovali po nedůrazu v našem boxu. V tom byl největší rozdíl. Vypracovali jsme si dostatek brankových příležitostí, ale naše řešení je jalové. V první půli z jasné šance netrefil branku Rolník, ve druhé půli Svoboda a Votava. Soupeř z podobných situaci nekompromisně trestal, proto je výsledek jaký je. Avšak herně je na čem stavět, je potřeba to přenést a ještě vystupňovat do nedělního utkání proti Šumperku.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies