FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Jasná výhra proti divizní Hlubině

Jasná výhra proti divizní Hlubině První naše střetnutí v novém roce 2023 ve druhý den 1.kola prezidentských voleb skončilo jasným vítězstvím proti klubu z hlavního města moravskoslezského kraje, kterým byl Union Hlubina ze čtvrté nejvyšší soutěže, kde je po podzimu na 6.místě jen s šestibodovým mankem na vedoucí Opavu B.

 
 
přípr. (Vyškov), sobota 14.1.2023
1.SC Znojmo FK - TJ Union Hlubina  6:1  (4:0)
Branky: 17. a 55.Malcolm, 38.Lukčo, 41.Kilibarda, 43.Putu, 73.Žiga - 59.?
1.SC Znojmo FK: Franko Skugor (46.Hamza Tomáš) - Baaloul Ahmed (62.Kartišovs Aleksandrs), Olawoyin Smith, Slobodan Ivanović, Aleksandar Trajković - Tawiah Ezekiel (85.Dima Muratou), Lukčo Lukáš, Bartůněk Pavel - Kilibarda Marko (57.Žiga Marko), Putu David, Onawelo Malcolm (62.Pálfi Filip)
Trenér Daniel Janakovič

Komentář k zápasu

Na umělé trávě ve Vyškově jsme se již v 17.min. ujali vedení. Po rohovém kopu a prodloužení hlavou Ivanoviçem vstřelil prvni branku Malcolm 1:0. V další šanci se ve 32.min. objevil Kilibarda a to sám před brankářem. Přehodil ovšem nejen jej ale žel i branku. O osm minut později už jsme vedli o dvě branky. Lukčo po přihrávce Putu do prázdné branky 2:0. Za další tři minuty už to bylo tříbrankové vedení. Kilibarda po rohovém kopu z voleje se radoval ze skore 3:0. A to ještě nebylo do poločasu vše. Dvě minuty před přestávkou Putu ve vápně prostřelil brankáře - 4:0.

Po přestávce se do branky postavil náš mladý odchovanec Tomáš Hamza a jeho spoluhráči postupně přidávali další branky. V 55.minutě Malcolm po samostatném úniku zvýšil už na 5:0. O dvě minuty později nastoupil Žiga a hned se ocitl v šanci, ale přehodil brankáře i branku. "Potrestáni" jsme za neproměněnou příležitost byli hned v následující minutě, kdy se divizní klub z Ostravy prosadil po rychlém protiútoku - 5:1. V 67.min. se Putu po narážečce od Žigy zjevil v šanci, ale neproměnil. Krátce nato v 73.min. jsme se mohli radovat pošesté. Po kolmé přihrávcey od Kartišovse prostřelil Žiga brankáře 6:1. V 76.min. se ukázal i brankář Hamza, který chytil nebezpečnou střelu po odraženém balónu z rohu. Ještě v 90.min. se mezi střelce mohl hlavou zapsat Dima, ale na malém vápně se trefil hlavou vedle branky.

Jednu z našich branek můžete vidět zde:

Příští sobotu v 10:15 budeme na Uherskohradištsku hosty 1.FC Slovácko B, se kterým budeme hrát v Kunovicích.

Ohlasy

Daniel Janakovič, trenér 1.SC Znojmo FK: "Celý týden jsem pracoval se spoustou nových hráčů, kteří jsou na zkoušce. Zaměřili jsme se na organizaci, fyzickou a taktickou práci. Náš dnešní soupeř byl silný a hrál rychle. Takže jsem se rozhodl hrát takhle a v poločase jsme vedli 4:0. Ve 2.poločase jsme ještě přidali 2 góly, ale dostali 1 gól s jednou chybou koncentrace. S postupem času jsme byli spokojeni a chceme být lepší v tvorbě hry. Těším se, až brzy využijeme i Matheuse Gonçalvese.

 
Zápasový servis

Reportáž

Video

  • 1.SC Znojmo FK - TJ Union Hlubina 6:1 | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies