FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Druhá výhra v řadě! Plný bodový zisk na jaře! Rozhodl jediným gólem Putu!

Druhá výhra v řadě! Plný bodový zisk na jaře! Rozhodl jediným gólem Putu! Z N O J M O - To, v co mnozí doufali, se podařilo, oba domácí duely jsme v úvodu jara vyhráli a poskočili jsme v tabulce o příčku výše!

 
 
19.kolo MSFL, sobota 11.3.2023
1.SC Znojmo FK - 1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)  1:0  (0:0)
Branky: 60.Putu
ŽK: 11.Kilibarda – 23.Koryčan, 85.Yohanna, 90+2.Polák, 90+5.Merdovič
Rozhodčí: Jakub Rosický – Jan Nápravník, Alex Denev
Delegát: Václav Briksa
1.SC Znojmo FK: Škugor – Baaloul (46.Pragr), Trajković, Bartůněk, Ivanović (K), Pálfi (46.Lukčo), Outtara Dao (46.Putu), Kilibarda, Suchý, Ledecký (77.Kartišovs), De Vasconcelos
Trenér: Rui José Capela Batista
1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště): Velich – Stropsa (90+1.Kabelka), Kratochvíla (72.Šlechta), Aldin, Kočí, Bartoš, Koryčan (72.Polák), Juroška, Kudela, Yohanna, Merdovič (K)
Trenér: Pavel Němčický
Počet diváků: 150
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Na podzim se oba soupeři rozešli po 90 minutách bez branek a rovněž dnešní první poločas žádný gól nepřinesl. Z části mohla být na vině zima a hlavně nepříjemný silný a mrazivý vítr. Ze začátku se hra odehrávala uprostřed hřiště, ale postupně hosté měli větší územní převahu ale bez větších šancí. Do velké příležitosti se dostal ve 22.min. Koryčan, ale při své snaze fauloval kapitána Ivanoviće, který v poslední chvíli odkopával míč a tak byla šance zmařena. Koryčan si jen vysloužil žlutou kartu. Držitel stejného nepopulárního kartonku už z 11.minuty domácí Marko Kilibarda se ve 24.minutě pokoušel vystihnout špatnou malou domů u hostů, ale gólman stačil ještě zachránit. Po půl hodině hry hosté zahrávali roh, po něm se Aldi opřel do přesné střely, ale Škugor vyrazil na další roh, který se už obešel bez šance. O pět minut později Škugor musel vyrážet další nebezpečnou střelu z hranice šestnáctky na roh, který ale Ledecký odvrátil.

Do druhé půle domácí kouč vysřídal hned tři hráče a jeden z nich dal nakonec i jediný gól zápasu. Ještě dvě minuty před brankou se Ledecký a Kilibarda ocitli ve velké šanci, ale jeden z hostujících obránců čistě na poslední chvíli ve vápně jim odebral míč. Po hodině hry ale mohl stadion zajásat. Nejprve z otočky byla Ledeckému zblokována střela, ale k odraženému balonu se dostal DAVID PUTU a zavěsil chladnokrevně pod břevno - 1:0! Čtvrt hodiny před koncem další naše velká šance, ale na Pragrovu přihrávku zprava dosáhli nejdříve obránci hostů. V 80.minutě Marko Kilibarda mohl definitivně rozhodnout! Šel sám na gólmana, chtěl jej přehodit, ale žel pro jeho mužstvo trestuhodně minul branku a na rozdíl od duelu minulý týden, kdy dal dvě branky, mu dnes nebylo přáno. Sudí pak neměl pochopitelně pochopení pro snahu našich hráčů tahat čas a nastavil hned 6 minut! V samém závěru mohl vyrovnat hostující kapitán, ale hlavou netrefil těsně branku!

Sestřih duelu můžete vidět zde:

Highlighty duelu:

Celý zápas můžete vidět zde:

V dalším zápase vyjíždíme poprvé na jaře ven a to v neděli 19.3. do Markvartovic, kde hrají poslední Vítkovice. Přivezeme třetí výhru v řadě?

Ohlasy

Pavel Macháč, asistent trenéra 1.SC Znojmo FK: "Bylo to brnkání na nervy soupeřům, ale i trenérům. Jsem rád, že jsme nedostali branku. Byli jsme efektivní tak napůl. Potom, co dal Putu v šedesáté minutě gól, jsme tam měli ještě jednu šanci, kterou jsme měli proměnit."

Pavel Němčický, trenér 1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště): "Celý zápas jsme Znojmo dobývali. Jejich fotbalisté hráli na brejky, ne na umělecký dojem. Dali první branku, nám chyběla finální kvalita."

 
Zápasový servis

Reportáž

Video

  • Highlighty duelu 1.SC Znojmo FK - 1.FC Slovácko B | přehrát
  • 1.SC Znojmo FK - 1.FC Slovácko B 1:0 (12.03.2023) | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies