FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U14 prohrála v Brně. Jsme soubor individualit, ale nejsme tým, zlobí se kouč Helebrant

U14 prohrála v Brně. Jsme soubor individualit, ale nejsme tým, zlobí se kouč Helebrant B r n o / Z n o j m o - Čtrnáctka vyšla po dvou jarních zápasech bodově naprázdno, naposled prohrála se Spartou Brno. Samozřejmě prohrát se může, není to žádná tragédie a i to k fotbalu patří, otázka ale je jakým výkonem a ten se trenéru Oldřichu Helebrantovi vůbec nepozdával.

 
 
15.kolo, neděle 26.3.2023
FC Sparta Brno - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  3:1  (1:1)
Branky: 12. Horáček, 65. Kirš, 73. Vaverka - 32. Budín.
ŽK: Svojanovský (SPB)
Rozhodčí: Čábelka - Mach, Polóni.
FC Sparta Brno: Feikl (c), Škarbuška - Černý, Svojanovský, Králiček, Cabejšek, Macholán, Kudělka, Podroužek, Horáček, Kirš, Führich, Dobeš, Gabriel, Býček, Horváth, Vaverka.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Ludvík, Novák - F. Nahodil, Čaněk, Zvěřina, Baláž (c), Vasmanský, L. Drozd, Křenecký, Himal, V. Nahodil, Kubík, Budín, Vomočil, Šabata, D. Železný.

Ohlasy

Oldřich Helebrant (trenér Znojma): Absolutně katastrofální výkon ve všech aspektech hry. Absolutně nenastavená hlava na výkon, ke kterému je nutná koncentrace motivace a emoce. Nic z toho jsme v zápase neměli. Všude jsme byli o dva, tři kroky později. Nejsme ochotni pracovat v pohybu bez míče a v prostorech a situacích, ve kterých to zkrátka bolí. Chceme hrát pouze s míčem a to jen efektně a ne EFEKTIVNĚ. A co nás sráží nejvíce, je neochota pomoci svému spoluhráči na hřišti, zamakat, zabojovat, porvat se za něj a jeho případnou chybu. Jsme soubor individualit, ale dohromady na hřišti nejsme tým. A dokud se to nezmění a chlapci nebudou chtít vydat stoprocentní úsilí nikam se neposuneme!!!! Jediný hráč který zaslouží pochvalu je Vašek Nahodil, byl lídrem a na všech třech pozicích, kde během zápasu nastoupil předvedl nadstandardní výkon. Škoda že ho nikdo nepodpořil a nechal ho v tom zbytek týmu samotného.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies