FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Konečně jsme dali branku! Hráli i dobře, ale výhru si odváží hosté i za dva góly v samém závěru

Konečně jsme dali branku! Hráli i dobře, ale výhru si odváží hosté i za dva góly v samém závěru Předposlední tým přivítal toho prvního a nakonec to skončilo dle papírových předpokladů, ale výkon a branka v první půli by mohly být dobrým počinem do dalších zápasů.

 
 
5.kolo MSFL, neděle 4.9.2022
1.SC Znojmo FK - SK Hanácká Slavia Kroměříž  1:4  (1:1)
Branky: 23.Čtvrtníček – 84.(pen.) a 87.Chwaszcz, 21.Votava, 56.Machálek
ŽK: 42.Prokeš, 49.Bartůněk – 13.Jeleček, 34.Matoušek, 78.Cupák
Rozhodčí: Jan Nápravník – Jan Dorotík, Jiří Julínek
Delegát: Petr Karas
1.SC Znojmo FK: Chmiel – Bartůněk, Russmann, Gonçalves, Pálfi, Karišovs, Komínek (K), Prokeš (78.Březina), Lukčo (68.Berete), Čtvrtníček, Bakaramoko (88.Synek)
Trenér: Michal Pacholík
SK Hanácká Slavia Kroměříž: Lebánek – Zavdil, Tiahlo, Cupák, Votava (77.Chwaszcz), Mlčoch (77.Vytiska), Sedlák (88.Surynek), Matoušek (K), Jeleček, Vyhlíd (88.Dočkal), Jambor (46.Machálek)
Trenér: Bronislav Červenka
Počet diváků: 130
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Do zápasu vstoupili naši hráči asi nejlépe ze všech dosavadních a bylo to znát. Nejprve se sice dvakrát ukázali hosté. Brankáři Chmielovi se nepodařilo úplně ideálně odkopnout vysoký míč v krkolomné pozici, ale Votava se hlavou netrefil. Poté šel Sedlák sám na gólmana tísněn Kartišovsem. Z hlediště zaznívaly rady na faul, ale Lotyš nefauloval, Sedlák nakonec vystřelil, ale Chmiel zachránil!! V první desetiminutovce se pěknou střelou ukázal Bartůněk, kterou musel hostující gólman Lebánek vyrážet! Potlesk na otevřené scéně si vysloužila ve 12.min. pěkná střela Gonçalvese, kterou hosté vytlačili očima vedle! A v 17.min. další pěkná akce zasloužila potlesk. Berete umotal dva hosty, přihrál Gonçalvesovi a ten centrem hledal Čtvrtníčka, kterému chyběl kousek! S 21.min. se ale změnilo skóre. Hosté snad z první větší akce šli po ztrátě míče Pálfim ve středu hřiště a po centru se robustní hráč hostů Votava trefil přesně - 0:1.

Naši hráči ale odpověděli téměř hned z rozehry! Na centr z pravé strany si v pravý čas naběhl hrot Čtvrtníček a hlavou dal první gól nové sezony! Půst trval 473 minut! 1:1

Ve 24.min. hostující Votava napřáhl a Chmiel vyrazil na roh! Ve 35.min. Jambor v protiútoku pořádně vyzkoušel gólmana Chmiela a byl z toho roh. Na něj si opět naběhl nikým nehlídaný Jambor, ale nikoho ze svých přihrávkou nenašel. V samém závěru se Gonçalves pokusil zprava překvapit Lebánka, ten si musel lehnout i na zem, aby míči zabránil dostat se do jeho sítě.

Do druhého poločasu nastoupili hosté velmi agilně. Nový muž na hřišti Machálek se v 56.min. prosadil po hlavičce zády k brance, kterou navíc otřel o tyč a se štěstím tak dal hostům opět vedení - 1:2.

Opět jsme chtěli rychle vyrovnat a nebyli jsme od toho daleko! Bakaramoko se zleva probil a z velkého úhlu vystřelil na gólmana, který měl se střelou problémy a na dvakrát musel zasahovat. Pak zase zahrozili dvakrát hosté. Hned z první míč napálil Cupák a hlediště jen zahučelo, míč ale letěl nad. Vyhlíd si vyhlídl zadní tyč, tam směřoval z rychlého protiútoku zprava míč, ale Chmiel zaplachtil a vyrazil na roh, ze kterého už bezprostřední nebezpečí domácí branky nebylo. V 70.min. mohl Russmann vyrovnat! Dostal se k odraženému míči, měl prostor, ale asi špatně zvolil na střelu placírku a míč letěl nad. V 74.min. si Cupák udělal Prokeše, z brankové čáry hledal spoluhráče, ale ten dal zblízka těsně nad! Pak zcela jistě Chmiel zachránil našim barvám naději. Proti Votavově vyložené hlavičce vyrazil akrobaticky! Klíčový okamžik přišel asi v 81.min. Nejprve se Březinovu hlavičku k tyči podařilo vyrazit Lebánkovi s vypětím na roh! Ale pak na druhé straně sudí po zaváhání nakonec odpískal penaltu. K ní se postavil Chwaszcz a přestože Chmiel vystihl stranu, na míč si i sáhl, brance nezabránil - 1:3.

Pak už ve hře vabank se hosté prosadili i z rychlého protiútoku opět Chwaszczem, který snadno upravil na konečných 1:4.

Celý zápas můžete vidět zde:

Příští pátek od 16:30 hrajeme ve Velkém Meziříčí.

Ohlasy

 
Zápasový servis

Reportáž

Video

  • Aleksandrs Kartišovs po duelu s Kroměříží | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies