FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dvě minuty od postupu

Dvě minuty od postupu V samém závěru jsme dostali branku, následovalo bezbrankové prodloužení a po penaltách až v sedmé sérii se rozhodlo, že v poháru končíme velmi brzy.

 
 
předkolo Mol cup, pátek 29.7.2022
TJ Start Brno - 1.SC Znojmo FK  2:1pen.  (0:0)
Branky: 88.Avdić – 80.Berete
ŽK: 35.Pařízek, 90+2. R.Demeter, 103.Avdić – 34.Pálfi, 88.Lukčo, 90+2.Kartišovs, 104.Špalek, 110.Bakaj
ČK: 66.Pařízek (po 2.ŽK) – 83.Pálfi (po 2.ŽK), 90+3.Lukčo (po 2.ŽK)
Rozhodčí: Marek Malimánek - Jan Sivera, Pavel Budovič
TJ Start Brno: Andres – Avdić (C), Sedlo, Hubr, Pařízek, Ryšavý (105.Žalud), R.Demeter (93.Kaláb), P.Demeter, Michna (93.Jonáš), Havlín, Okleštěk (75.Doubravský)
1.SC Znojmo FK: Chmiel – Tumurbaatar (29.Pálfi), Prokeš, Hnaníček (C), Krakovčík, Bartůněk, Kartišovs (91.Bakaj), Lukčo, Březina (79.Berete), Nnadi (118.Ryška), Špalek
Počet diváků: 320
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Domácí ambiciózní tým nastoupil jak s exznojemským Muamarem Avdićem, tak i v minulé sezoně jedním z nejlepších střelců MSFL Tomášem Oklešťkem, který tyto branky nastřílel v našem dresu. Naopak náš tým se musel obejít nejen bez Davida Komínka (mimofotbalové povinnosti), ale i Matheuse Gonçalves, Roberta Russmanna a Martina Papeže, které celou přípravu a stále i nyní trápí svalová zranění.

Ke konci první půle zaujal dlouhý výběh domácího gólmana až na půlku, kde před našimi hráči odhlavičkoval, abychom nešli do brejku. O střelu se pokusil Filip Pálfi, ale branku nedal.

V 57.min. se hra přenesla od autu až do vápna. Domácí gólman zakročil, střela ovšem ještě skočila do klubka hráčů a Lukáš Lukčo se žel marně snažil balon uklidit do sítě. Míč mu odkopl domácí hráč. V 63.min. po nepovedeném rohu běžel do samostatného úniku opět Filip Pálfi. Zkoušel si obhodit brankáře doprava ze svého pohledu, jenže míč šel až moc vysoko a zatočil se nad odkrytý horní růžek. O tři minuty později byl vyloučen po druhé žluté domácí Pařízek. V dalších dvou minutách měl dvě obrovské šance Tochukwu Nelson Nnadi. Po několika odrazech dostal spoustu prostoru, ale domácí gólman vytáhl parádní vyškrábnutí rukavicí! Pak po rohovém kopu zkusil střílet hlavičkou, ovšem mířil mírně vedle. Deset minut před koncem se změnilo skóre - a to v náš prospěch! Sotva přišel na hřiště střídající Mamadi Berete, začal se pohybovat těsně před domácím brankářem a čekal na zaváhání domácích. Dočkal se velmi rychle a uklidil míč do sítě - 0:1! Jenže o tři minuty později byly síly na hřišti vyrovnány. Také po druhé žluté musel ze hřiště Filip Pálfi. Ještě v 85.min. provětral domácímu gólmanovi rukavice tvrdou pumelicí Josef Hnaníček. O tři minuty později žel domácí vyrovnali i ve skóre. Exznojemský Muamer Avdič uklidil míč do sítě po rohovém kopu - 1:1. Těsně před brankou a pak těsně na konci nastavení dostal dvě žluté ještě náš Lukáš Lukčo a do následného prodloužení jsme šli jen v devíti hráčích.

V prodloužení - v jeho druhé části - se ukázaly dvě šance - po jedné na obou stranách, ale skóre se neměnilo.

Už za poměrného šera se odehrála penaltová loterie. Ve druhé sérii nedal Petr Bartůněk, neproměnil pak ve třetí sérii ani domácí Muamer Avdić a bylo vyrovnáno. Mezi další úspěšné naše střelce patřil i třeba brankář František Chmiel. Žel až v sedmé sérii se rozhodlo. Branku nedal Petr Bakaj, zato domácí proměnili a mohou se těšit v 1.kole na FC Velké Meziříčí.

Naši hráči začínají příští sobotu 6.8. od 17:00 MSFL v Hodoníně.

Ohlasy

Petr Kylíšek, asistent trenéra 1.SC Znojmo FK: "K zápasu jsme museli odjet s omezeným počtem hráčů vzhledem ke zranění, které nás momentálně provází. Nicméně nás doplnili šikovní dorostenci. Hráči podali po cele utkání bojovný a zodpovědný výkon, kdy jsme domácí za 90 min nepustili do vyložené šance. My jsme naopak ve druhé půli bohužel spálili tři loženky. Bohužel za stavu 1:0 pro nás jsme dostali v 90.min. gól ze standardní situace, což je velká škoda. Prodloužení a penalty už byla loterie a domácí zvítězili. I přes prohru je třeba hráče pochválit."

 
Zápasový servis

Reportáž

Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies