FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Po většinu zápasu jsme vedli, nakonec nás o body připravil v samém závěru Lokša

Po většinu zápasu jsme vedli, nakonec nás o body připravil v samém závěru Lokša H L U Č Í N - Již čtvrtý zápas po sobě se rozhodovalo v samém závěru. Přestože jsme skoro hodinu duelu vedli, závěr zápasu nám sebral nejen výhru, ale i všechny body a těsně jsme tak podlehli.

 
 
10.k. Fortuna MSFL, pátek 1.10.2021
FC Hlučín - 1.SC Znojmo FK  2:1  (0:1)
Branky: 75. a 89.Lokša - 17.Štrombach
ŽK: 44.Polepil, 74.Glushach, 90.Prokeš
Rozhodčí: Žurovec David - Dudek Matěj, Šimeček Michal
Delegát: Ing. Zahradníček Jan
FC Hlučín: Lapeš – Zajíček (71.Buchvaldek), Hasala, Lehnert (86.Kundrátek), Tomšů (46.Lokša), Opatřil, Plesník (C), Mládek, Dostál (71.Praus), Moučka (86.Wala), Wolf
1.SC Znojmo FK: Polepil – Žalud, Papež (90+2.Torete), Russmann, Okleštěk (C) (74.Krakovčík), Štrombach (68.Kirschner), Glushach, Kočík, Goncalves (90+2.Traore), Prokeš, Moučka
Počet diváků: 261
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

V sestavě se objevil staronový David Štrombach a spolu se svými spoluhráči musel hned od začátku čelit tlaku domácích. Ovšem krátce po odehrané čtvrthodině gólově udeřilo na druhé straně a do zápisu o utkání byl jako střelec branky po rohu uveden právě David Štrombach - 0:1!

Ve 21.minutě nás od vyrovnání zachránil brankář Adam Polepil. Zajíček se řítil do velké šance, kdy proti sobě měl jen brankáře a vedle něj na něj dorážel obránce. Zakončení z pár metrů na zemi ale zlikvidoval náš strážce svatyně! Ve 37.minutě se k zakončení dostal Tomáš Okleštěk, který čekal na přední tyči! Jeho pokus musel vyrazit brankář Lapeš! Zbytek poločasu se hrál spíše v naší režii.

Do druhé půle nastoupil domácí Lokša, který se nakonec ukázal jako klíčový muž zápasu. Začátek půle patřil opět našim barvám, ale první větší příležitost po změně stran měli domácí. V 51.minutě přišla dobrá přihrávka na zmiňovaného Lokšu, který se snažil obhodit vyběhnutého brankáře Adama Polepila, ale zakončil kousek vedle branky. A posledních dvacet minut pak začal narůstat tlak domácích a vyústil brankou čtvrt hodiny před koncem po standardní situaci. Centr šel na střed velkého vápna, odkud byl posunutý k zadní tyčce, kam si sbíhal Lokša a hlavou srovnal stav zápasu 1:1.

V 80.minutě domácí Mládek poslal dobrý centr na svého spoluhráče, který hlavou mířil k zemi do branky! Adam Polepil opět vychytal! O dvě minuty později jsme se ale mohli ujmout vedení opět my, ale míč po hlavičce jednoho z našich hráčů se jen odrazil od břevna. I domácím zabránilo v 88.minutě břevno v tom, aby skórovali - hlavičkoval Lokša. Mrzet je to ale na rozdíl od nás nemuselo, neboť stejný hráč o minutu později rozhodl svým druhým gólem na 2:1. Našel si ve vápně přihrávku z pravé strany.

Skoro celý zápas můžete zhlédnut zde:

V tabulce jsme tak stále poslední s třemi body, příští neděli 10.10. od 10:15 hostíme doma FC Slovan Rosice.

Ohlasy

Alisson Torete, útočník 1.SC Znojmo FK: "Náš tým hrál pěkně, ale byl to velmi těžký zápas. Měli jsme navrch v první půli a měli pod kontrolou určitou část hry, ale žel jsme neudrželi vítězství. Ale musím celému týmu pogratulovat za jeho odhodlání. Potřebujeme pracovat, abychom zlepšili naše postavení v tabulce. Hráli jsme proti velmi kvalitnímu týmu a hráli jsme dobře, ale vinou drobností jsme žel prohráli. Veříme, že brzy už ta výhra pro náš tým přijde."

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies