SK Hanácká Slavia KroměřížFC Zlínsko, spolekFK Třinec1.SC Znojmo FKSK UničovMFK Karviná BFC HlučínFK HodonínFK Frýdek-MístekFC Zlín BTJ Start BrnoFC Slovan Rosice1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FK BlanskoČeský SK Uherský Brod, spolekFC Zbrojovka Brno BFC StráníTJ Union Hlubina
 

Chyběla energie, devatenáctka na Sigmě padla

Chyběla energie, devatenáctka na Sigmě padla Z n o j m o - S náročným programem a tím i s velkou vytíženosti úzkého kádru se pere naše devatenáctka. Po bouřlivém sobotním utkání s Líšní jsme se už ve středu vydali na půdu Sigmy Olomouc. Nabitý itinerář se také do utkání promítl.

 
 
9.kolo, středa 27.9.2023
SK Sigma Olomouc B - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  2:0  (1:0)
Branky: 9. a 88. Řezníček.
Rozhodčí: Milek– Fuchs, Běhal.
SK Sigma Olomouc B: Král – Petráš, Š. Lorenc, Kubát, Miler – Vaculík (46. Kolařík), Řezníček, Drábek (85. Holec) – Odstrčil (79. Foldyna), Judas (46. Škoda), Foukal (56. Oříšek).
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Ryšavý - T. Drozd, Řepa, Malina, Pelán (79. J. Olšanský), Bernát (61. Džuhan), Schwarz, Štěpánek, V. Kokal, O. Čížek, Durda.

Komentář k zápasu

Do utkání jsme naštěstí šli i s Filipem Štěpánkem na hrotu, jehož zranění ze zápasu s Líšní se nepotvrdilo jako vážnější. Tady ale bohužel veškerá pozitiva končí, čtyřzápasový stop za červenou v minulém zápase dostal Milan Rolník a ani zápas se nevyvíjel dobře. „Hodně mě štve první inkasovaný gól, který padl po hrubé taktické individuální chybě po situaci, kterou jsme měli v přípravě na zápas. Celkově jsme v 1. poločase předvedli pasivní, běžecky i soubojově málo aktivní výkon, bez podpory Štěpánka v ofenzivě,“ přemítal trenér Franta Havlík.

Do druhého dějství jsme sice nastoupili s elánem, do šancí nás ale pozorně bránící Sigma nepouštěla a hlídala si těsné vedení jako ostříž. „Byť jsme si nevypracovali žádnou vyloženou šanci, tak jsem spokojen, jak kluci zareagovali na to, co jsme si řekli o přestávce, čehož si vážím a jsem rád, že jsme do 88. minuty hráli otevřené utkání s nadějí na bodový zisk. V posledních minutách už nás pak domácí tým potrestal, kdy jsme hráli do rizika s Ondřejem Čížkem nahoře,“ popisoval kouč, kterého trápí velká vytíženost jeho borců. „Hrát čtvrtý den po fyzicky i emočně vyčerpávajícím zápasu s Líšní v Olomouci na Sigmě, kdy navíc 2 hráči hrají i v neděli za U18, to prostě není komfortní a jako trenér U19 s tímto stavem nejsem spokojen. Hráči nebyli fyzicky ani emočně fresh, což bylo znát především v 1. poločase, kdy jsme se těžko dostávali do zápasu Kluci teď potřebují především na chvilku vypnout – emočně i fyzicky - a pak se v týdnu dobře nachystat na další utkání.“

Ohlasy

Tomáš Vasiljev (trenér Olomouce): S výsledkem i s výkonem jsme spojení, i když vždy to může být lepší. Nula vzadu je velmi důležitá. Směrem dopředu jsme v první půli málo využívali křídelní prostory, ve druhém poločase se to zlepšilo, spousta akcí však končila v před finální fázi špatným výběrem řešení. Ty jsme měly mít ještě lepší, abychom si vytvořili více šancí a dali v utkání více branek.

František Havlík (trenér Znojma): Hrát čtvrtý den po fyzicky i emočně vyčerpávajícím zápasu s Líšní v Olomouci na Sigmě, kdy navíc 2 hráči hrají i v neděli za U18, to prostě není komfortní a jako trenér U19 s tímto stavem nejsem spokojen. Hráči nebyli fyzicky ani emočně fresh, což bylo znát především v 1. poločase, kdy jsme se těžko dostávali do zápasu. Hodně mě štve první inkasovaný gól, který padl po hrubé taktické individuální chybě po situaci, kterou jsme měli v přípravě na zápas. Celkově jsme v 1. poločase předvedli pasivní, běžecky i soubojově málo aktivní výkon, bez podpory Štěpánka v ofenzivě.

V poločase druhém se naše hra výrazně zvedla. Byť jsme si nevypracovali žádnou vyloženou šanci, tak jsem spokojen, jak kluci zareagovali na to, co jsme si řekli o přestávce, čehož si vážím a jsem rád, že jsme do 88. minuty hráli otevřené utkání s nadějí na bodový zisk. V posledních minutách už nás pak domácí tým potrestal, kdy jsme hráli do rizika s Ondřejem Čížkem nahoře. Kluci teď potřebují především na chvilku vypnout – emočně i fyzicky - a pak se v týdnu dobře nachystat na další utkání.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies