FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
26.kolo, sobota 13.5.2023
MFK Vyškov - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  4:0  (1:0)
Branky: 1. Hořava, 54. Haška, 67. Soldán, 85. Aujeský.
Rozhodčí: Lazar - Brezáni, Michal.
MFK Vyškov: Dvořan - Paseka (46. Aujeský), Hořava, Pučan, Vašíček (46. Gorošák), Šamšula, Bělík (c) (79. Košťál), Soldán, Trousil (46. Haška), Prachař (79. Machek), Tesáček.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: P. Sokol - M. Brzobohatý, Paul, Peca, V. Daniel, Buchta, Kolman (65. Vala), Souček, Kurdějovský, N. Škopek (57. Petržela), P. Čížek (65. M. Minařík).

Ohlasy

Patrik Korčák (trenér Znojma): O víkendu jsme nastoupili u lídra tabulky, kde se nám absolutně nevydařil vstup do utkání. Při vlastní rozehrávce jsme si takřka sami po 30 vteřinách hry vstřelili vlastní branku. Naštěstí jsme se z toho oklepali a soupeře jsme i navzdory nepříznivému výsledku předčili ve většině aspektů hry v první půli, avšak bez proměněných šancí.

Po poločase jsme chtěli navázat na vývoj hry a věřili jsme, že dokážeme s utkáním něco udělat, ale bohužel se tak nestalo. Soupeř dostřídal ani ne tak do kvality, jak do fyzična a silou nás jednoduše přetlačil. Po gólu na 3:0 cca 20 minut před koncem už jsme v hlavách byli odevzdaní a utkání se pouze dohrávalo.

Nejvíce nás trápí řešení a vyhodnocení herních situací na poslední třetině hry, stále se objevuje spousta zbrklosti, nepřesnosti a nebo, když už nejsme zbrklí, tak situaci přehrajeme. Když proti takovému soupeři za těsných stavů 1:0 a 2:0, kdy se můžete vrátit do utkání a znejistit ho, nedokážete proměnit šance, nemůžete pomýšlet na dobry výsledek. Rozhodujícím faktorem utkáni bylo jasně fyzično soupeře a to zejména v 2. poločase, kdy soupeř vyhrával jeden osobní souboj za druhým a my se s tím nedokázali popasovat. Rozhodne to nebyl nejkvalitnější soupeř soutěže, ale nejsilovějsi. Určitě by se nám hodilo více takových utkání, aby jsme se s tímto dokázali v budoucnu lépe popasovat.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies