FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
18.kolo, sobota 18.3.2023
SK Fotbalová škola Třebíč - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  2:3  (1:1)
Branky: 26. Lössl vl., 90. Rygl - 8. Hadraba, 74. Pet. Šuba, 77. Kolman.
ŽK: Rygl - Hadraba, Vala, Kurdějovský, Lössl.
Rozhodčí: Rosický - Landsman, Svoboda.
SK Fotbalová škola Třebíč: Vejnar - Dobeš, Rygl (c), Kolář, Zubák (46. Rambousek), Hynek (46. Pojman), Mucha, Brabec, Šín, Krupka, Nguyen (72. Staněk).
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Lössl - Hadraba, Brzobohatý (c), Vala (65. Rolník), Peca (65. Kolman), Pet. Šuba, Matula (77. Minařík), Pekár (77. V. Kučera), Souček, Kurdějovský, N. Škopek.

Ohlasy

Patrik Korčák (trenér Znojma): Před utkáním jsme věděli, že soupeř bude chtít hrát kombinačně a vyjíždět ze všech situací, nacož jsme se připravili a výborným důrazem a vysokým presinkem jsme soupeře skvěle zavírali v křídelních prostorech. Chytli jsme začátek utkání a na hřišti byl v podstatě jeden tým. Během pětadvaceti minut jsme si vytvořili spoustu šanci z křídelního prostoru, kde se Kurdějovský svou odvahou a aktivitou dokázal prosazovat jeden na jednoho a posílal jeden míč za druhým do soupeřova vápna. První branku jsme vstřelili po standardní situaci, kdy Šuba našel na přední tyči Hadrabu. Vzápětí jsme mohli odskočit do dvoubrankového vedení, ale Matula při penaltě neuspěl. Soupeř neměl nic, až když jsme mu nekomunikaci nabídli standardní situaci v podobě rohového kopu, kterou proměnil.

Do druhé poloviny už jsme měli vstup poněkud horší. Soupeř si vytvořil ze startu druhé půle dvě situace, ale neproměnil. Postupem času jsme začali uvadat a objevovalo se spoustu individuálních nepřesností, proto jsme sáhli po střídání. Hned po změně jsme začali být opět aktivní, ale pouze po vápno. Až do situace, kdy Šuba napřáhl z obrovské vzdálenosti a propálil brankaře. Vzápětí se po dlouhém míči v křídelním prostoru dostal k balonu Kolman, který potáhl míč a opět z obrovské vzdálenosti centr na zadní tyčku uklidil přímo do brány. Soupeř pak z jedné situace nastřelil tyč a po tlaku v závěru utkání dokázal ještě snížit.

Co se týká nasazeni a plněni úkolů na útočné polovině, hodnocení je velmi pozitivní. Škoda, že jsme v některých situacích kolem boxu zbrklí a vice si je nenachystáme. Věřím, že by tím rapidně stoupla produktivita. Směrem dozadu byly opět nějaké komunikační chyby, ale věřím, že pokud se nám ustálí obrana a budeme nastupovat a trénovat častěji v této sestavě, tak se tento aspekt také zlepší. Malinké zklamání je spousta zbytečných ztrát v 2. polovině. V utkaní musím vyzdvihnout hráče od Václava Dvořáka z U15 Petra Šubu, který byl u každé branky a ve středu hřiště naprosto dominoval.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies