FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
17.kolo, sobota 11.3.2023
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FC Žďas Žďár nad Sázavou  2:2  (1:2)
Branky: 22. Matula (pen.), 90. Š. Kříž - 33. Semeniuk, 44. Dočekal.
ŽK: Buchta, Souček, Brzobohatý - Mihok, Svoboda.
Rozhodčí: K. Kříž - Vařacha, Strapina.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Lössl (46. Petržela) - Brzobohatý, Vala (76. Minařík), N. Škopek, Peca (76. Pekár), V. Daniel (c), Buchta, P. Čížek (67. Kolman), Š. Kříž, Matula, Souček.
FC Žďas Žďár nad Sázavou: Červinka - Polanský, Tichý, Sič (c), Mihok (75. Konstantynov), Dočekal, Vaverka, Chmelíček, Šerejch (46. Mareš), Semeniuk, Brusenbauch (62. Svoboda).

Ohlasy

Patrik Korčák (trenér Znojma): O víkendu jsme odehráli první utkání jarní sezony a to za velmi těžkých klimatických podmínek. Soupeř nastoupil v rozestavení se dvěma útočníky, nacož jsme byli připraveni a dobrým pohybem bez míče jsme dokázali vyjíždět a dobře kombinovat při zakládání útoků. Nepřesnosti vznikaly až v předfinální a finální fázi. Po dobrých akcích jsme se dostali po box nebo alespoň na polovinu soupeře, ale tam vlivem nepřesností přicházelo spoustu ztrát. Do první šance jsme se dostali po křídelní akci, kde se Buchta dostal k přihrávce ze křídla před vápnem a výborným dotykem do vápna donutil soupeře k faulu. Rozhodčí odpískal penaltu a Matula proměnil 1:0. Postupem času v poslední třetině poločasu soupeř začal více tlačit a s větrem v zádech přešel k jednoduchým nákopům. Podařilo se mu srovnat po naší chybě soupeř srovnal na 1:1. O pět minut později výtečně vytáhl brankář hlavičku soupeře, u které se bohužel zranil, kdy narazil hlavou do tyčky a byl velmi otřesen. Následně jsme ho už nemohli tolik využit v kombinaci a při lehkovážné ztrátě v přechodové částí se soupeři v závěru poločasu podařilo utkání otočit.

Do druhého poločasu jsme museli brankáře stáhnout, a jelikož jsme neměli náhradu, nastoupil Matula. Celý druhý poločas probíhal v naší režii, bohužel ale opět jen po box. Za celý poločas jsme si nedokázali vytvořit skoro žádnou vyloženou šanci. Až v závěru, kdy jsme přešli do rozestavení se třemi obránci, Kříž vyloženě v poslední minutě utkání dotlačil balon do sítě. Soupeř zahrozil v ojedinělých situacích, kdy dokázal utéct, ale Matula si dokázal poradit.

Z herního pohledu jsme byli v utkání rozhodně lepším a fotbalovějším týmem. Dokázali jsme se vyrovnat i v osobních soubojích, s čímž jsme měli v přípravě velké problémy. Bohužel se nám moc nedařilo, jak jsem zmiňoval, v předfinální a finální fázi a nato jsme bohužel doplatili. Rozhodně bych chtěl hráče pochválit za nasazení a předvedený výkon v těžkých podmínkách.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies