SK Hanácká Slavia KroměřížFC Zlínsko, spolekFK Třinec1.SC Znojmo FKSK UničovMFK Karviná BFC HlučínFK HodonínFK Frýdek-MístekFC Zlín BTJ Start BrnoFC Slovan Rosice1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FK BlanskoČeský SK Uherský Brod, spolekFC Zbrojovka Brno BFC StráníTJ Union Hlubina
 

 
 
26.kolo, neděle 14.5.2023
1.SC Znojmo-mládež, spolek - SK Sigma Olomouc B  0:5  (0:2)
Branky: 37. a 54. Lorenc, 6. Andrýsek, 70. Andrle, 71. Rozehnal.
ŽK: M. Bernát (ZNO).
Rozhodčí: Nápravník – Fabeš, Urban.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: R. Krištof - Š. Kříž, Řepa, Malina, Pelán (59. V. Daniel), Chvátal (c), Rolník (72. J. Krištof), M. Bernát, Loveček, Votava (46. J. Olšanský), Matajs.
SK Sigma Olomouc B: Ulenfeld – Pávek (c), Andrýsek (75. Hradil), Činčara, Synevych (65. Rozehnal), Remeš (46. Přibylka), Skopal, Glos, Andrle, Beran, Lorenc (66. Galík).

Ohlasy

Miroslav Paul (trenér Znojma): Musím pogratulovat soupeři. Vyhrál zcela zaslouženě a dle mého názoru to byl nejlepší tým na jaře, se kterým jsme se dosud setkali. Avšak pomohli jsme mu my naopak nejhorším výkonem jara. V utkání byly vidět průměrné a podprůměrné výkony našich hráčů. Dělali jsme špatná rozhodnutí a smrtelné individuální chyby. Zbytečné ztráty míčů po technických nedostatcích, bojácnosti či nedůrazu bylo až příliš. Myslel jsem, že o rok mladšího soupeře přehrajeme v aspektech, které by měli být SAMOZŘEJMOSTÍ, ale zároveň by proti mladším soupeřům měl platit a to je důraz v osobních soubojích, rychlé dostupování soupeře. Bohužel to dopadlo úplně naopak. Soupeř zvítězil rozdílem pěti branek a ještě nám, jak se říká lidově, naložil. Jedna věc je, že jsme se střetli opravdu s kvalitou. Druhá věc je otázkou? Zda se nám nechce vystoupit z komfortní zóny a obětovat něco navíc nebo na to zkrátka nemáme. To se uvidí v dalších utkáních jak se k tomu hráči postaví. Zároveň jsme již 4 utkání nevstřelili branku, na tom bychom měli také zapracovat!

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies