FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
24.kolo, neděle 30.4.2023
1.SC Znojmo-mládež, spolek - SK Líšeň  0:2  (0:2)
Branky: 21. D. Novák, 24. Rolinek.
ŽK: J. Olšanský, Chvátal - Povolný, Polóni, D. Novák.
Rozhodčí: Svoboda - Rosický, Polášek.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: R. Krištof - Řepa (77. Votava), Malina, Souček (69. Brzobohatý), Prycl, Chvátal (c), Bernát, Loveček (69. J. Krištof), M. Svoboda, Matajs, J. Olšanský (83. P. Čížek).
SK Líšeň: J. Novák - Polóni, Povolný (60. Růžička), Oplt, Hochman (69. Ševela), Řezník (c), Čábelka (72. Dervišič), D. Novák, Brůžek (60. Benčík), Pavlinec, Rolinek.

Ohlasy

Miroslav Paul (trenér Znojma): Do utkání jsme vstoupili aktivně. Měli jsme únik Svobodou, nadějné akce ze stran, kterým chybělo finální řešení. Jedno finální přišlo, ale bohužel Olšanský trefil jen břevno. Poté přišel trest po dvou našich individuálních chybách. Nejprve po rohovém kopu zaváhal Krištof v bráně a následně za chvíli opět Krištof neodhadl odskok míče a bylo to o dvě branky. Padla na nás deka a trvalo nám chvíli, než jsme se vrátili zpět do zápasu. Ke konci poločasu měl na hlavě snížení Chvátal, ale brankář hostí vytáhl pěkný zákrok.

Do druhé půle jsme nastoupili aktivně a soupeře jsme tlačili na jeho polovinu, ale všechny šance zůstaly nevyužity. Postupně se do nich dostal Svoboda, Olšanskému míč v rozhodující chvíli uskočil, dále Chvátal po rohu, Malina po rohu a na závěr ještě Jirka Krištof hlavou minul. Klukům nemám hlavně za druhou půli co vytknout, ale bohužel, když nedáme branku nemůžeme vyhrát a zároveň když uděláme takto fatální chyby v defenzívě, nemůžou z toho být žádné body.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies