FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19: Nepovedený zápas na Slovácku a anglický týden na obzoru

U19: Nepovedený zápas na Slovácku a anglický týden na obzoru S t a r é M ě s t o / Z n o j m o - (FOTO: Tomáš Smichovič) Vzhledem k neduhům počasí a odloženému utkání s Jihlavou B měla devatenáctka od posledního mistrovského utkání delší herní pauzu. Ve Starém Městě proti Slovácku B hrála po čtrnácti dnech. A zápas to nebyl, narozdíl od toho minulého venku ve Frýdku-Místku, povedený. Šanci na reparát budeme mít tento týden rovnou dvakrát. Ve středu dohráváme doma zápas s Jihlavou B, v neděli nás pak čeká opět na Čafce Líšeň.

 
 
23. (Rybníček), neděle 23.4.2023
1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště) - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  4:0  (3:0)
Branky: 53. a 84. Valík, 10. Kolář, 51. Marek.
ŽK: Huspenina (SLB).
Rozhodčí: Ogrodník - Poláček, Ševčík.
1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště): Zavadil - Hrbáček, Valík, Kolář, Králík (68. Pelikán), Huspenina, Marek (c), Dobrovolný (68. Hanslík), Jandásek (62. Krejčí), Polák, Novotný (80. Jakubíček).
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Ryšavý - Navrátil, A. Ryška (c), Martin Krontorád, P. Železný (74. Simonyi), Durda, Bernát, Bartoněk (82. J. Novák), Schwarz, Bakaj, O. Čížek.

Komentář k zápasu

Na Slovácku se nám nepovedlo zopakovat dobrý výkon ve Frýdku-Místku a od začátku jsme tahali za kratší konec provazu. Už v 10. minutě poslal domácí do vedení Kolář. Brankový rozdíl byl ale dlouhou dobu těsný. Místo drama však Slovácko přidalo na začátku druhého dějství dvě branky a bylo hotovo. „V podstatě není co hodnotit – v utkání se z naší strany nebylo čeho chytit. Emoční nastavení našich hráčů bylo zcela neadekvátní utkání ve 2. dorostenecké lize, takže přestože tempo a intenzita utkání nebyla nijak zvlášť vysoká, tak odjíždíme ze hřiště soupeře nejen s porážkou o 4 góly, ale hlavně a především s obrovskou pachutí z našeho výkonu,“ zlobil se trenér František Havlík. Jenž marně hledal pozitiva na nedělním výkonu, jedno ale přece našel. „Jediným pozitivem je zapojení mladých hráčů, kteří tak získávají zkušenosti do další sezóny.“

Tento týden nás čekají rovnou dva domácí zápasy, středeční dohrávka s Jihlavou B a nedělní utkání proti Líšni. Můžeme si tak značně vylepšit pachuť z posledního zápasu i postavení v tabulce, kde se momentálně nacházíme na desátém místě. Líšeň je pátá, Jihlava třináctá.

Ohlasy

František Havlík (trenér Znojma): V podstatě není co hodnotit – v utkání se z naší strany nebylo čeho chytit. Emoční nastavení našich hráčů bylo zcela neadekvátní utkání ve 2. dorostenecké lize, takže přestože tempo a intenzita utkání nebyla nijak zvlášť vysoká, tak odjíždíme ze hřiště soupeře nejen s porážkou o 4 góly, ale hlavně a především s obrovskou pachutí z našeho výkonu. Nejen výkon, ale i celková prezentace našeho týmu, je pro mě dnes jedním velkým zklamáním a absolutně se neslučuje s tím, jak se chceme jako tým prezentovat. Jediným pozitivem je zapojení mladých hráčů, kteří tak získávají zkušenosti do další sezóny. Čekám ale, že především hráči ročníku 2004 naše mladé kluky podrží a na hřišti jim pomohou, což se dnes rozhodně nestalo.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies