FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
6.kolo, neděle 11.9.2022
FC Zbrojovka Brno - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  8:0  (4:0)
Branka: 9. a 64. Ledvina, 4. a 70. Pernica, 26. Šmíd, 39. Polák, 46. Pokorný, 76. Jelínek.
Rozhodčí: Recman.
FC Zbrojovka Brno: Křižovič, Doležal - Vítek, Čápk, Pokorný, Kafrda (c), Klaška, Šmíd, Jeleček, Ledvina, Pernica, Polák, Střelec, Burian, Jelínek.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Šamaj, L. Svoboda - Večeřa, Maňura, J. Urban, Bíza, Velocha, Buršík, Jobánek, Chromík, Bartoš, Sytar (c), Kaláb, Hrubý, Smutný.

Ohlasy

Zdeněk Mička (trenér Znojma): I přes vysokou prohru jsem kluky pochválil. Prohráli jsme, ale ze hřiště jsme odcházeli s hlavou nahoře. Je jasné, že jsme hráli více bez míče a bránili, ale i takové zápasy jsou. Týmový výkon byl na našem maximu. Makali jsme i přes nepříznivý výsledek. Někteří jedinci mohli samozřejmě předvést určitě více, rozhodně mají navíc, hlavně co se týče bojovnosti a pohybu bez míče. Kluci také snad zjistili, že když se nebojí hrát a hrají po zemi, tak se dostanou i s takovým soupeřem do šancí. Škoda zahozených šancí, branku jsme si zasloužili.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies