FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
6.kolo, neděle 11.9.2022
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FC Sparta Brno  2:2  (0:2)
Branka: 46. a 78. V. Kučera - 13. Toman a 15. Kudělka.
ŽK: V. Kučera - Tejkal, Gataullin, Havránek, Střeštík (trenér). ČK: 79. Střeštík (trenér SPB)
Rozhodčí: Vařacha - Laštůvka, Rehberger.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Loskot - Zámostný, R. Prukner (63. O. Nahodil), Pet. Šuba (c), V. Kučera, Jelínek (56. Výplach), O. Částek (71. Jakub Vorlický), D. Kříž, T. Kříž, Vašíček (56. Vojtíšek), Müller (63. D. Svoboda).
FC Sparta Brno: Havránek - Tejkal, Šenkýř, Harašta, Kudělka, Toman (c), Gataullin, Hrabal, Salzman (63. Sedláček), Buršík, Frecer.

Ohlasy

Václav Dvořák (trenér Znojma): Utkání se pro nás vůbec nevyvíjelo dobře. První poločas jsme neudrželi míč nahoře, byli jsme pomalí, scházela myšlenka, a když už jsme měli vyřešit finální přihrávku nebo koncovku ve stoprocentní šanci, tak nám chyběla přesnost. I přesto, že jsme na tom byli v poločase špatně, tak jsme klukům nemohli vyčíst nasazení, ale to je na přehrání tak kvalitního soupeře málo. Do druhé půlky jsme šli beze změny v sestavě s tím, že si půjdeme pro kontaktní gól, abychom se dostali znovu do utkání. To se nám se povedlo, když centr Kučery skončil šťastně v brance. Následně jsme měli několik předfinálních situací, ale ani jednou z toho nebylo přímé ohrožení branky soupeře. Až dvě minuty před koncem se důrazem prosadil znovu Kučera. Zápas jsme si prohrát jistě nezasloužili, proto bod bereme, ale musíme se pro příště vyvarovat takových individuálních chyb, které nás stály v posledních dvou zápasech body.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies