FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
13.kolo, sobota 29.10.2022
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FC Svratka Brno  3:0  (2:0)
Branky: 9. a 69. Buchta, 21. Herman.
ŽK: Buchta, Vala - Kubeš, F. Hloušek.
Rozhodčí: Laštůvka - Julínek, Dvořák.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: P. Sokol - Herman, Vala (69. Šlapák), Paul, N. Škopek, Peca (63. O. Pekár), Buchta (78. V. Daniel), Matajs (63. Kurdějovský), P. Čížek, Schwarz (c), Petržela.
FC Svratka Brno: Mezera - Bauer, Vlasák (c), Durek, Younes (69. O. Hloušek), F. Hloušek, Grym (46. Přibyl), Sobotka (46. Škvařil), Kubeš (69. Knobloch), Šípek, Vintr (46. Kryštof).

Ohlasy

Patrik Korčák (trenér Znojma): Cílem v tomto utkání bylo opět navázat na herní projev v předešlých několika utkáních a zůstat u principů naší hry (vysoké napadáni, aktivita při hře bez míče a vytváření si gólových šancí z krajních prostorů). Od začátku do konce měl soupeř s naší hrou a nasazením velké problémy. Naší aktivitou při soupeřově rozehrávce jsme ho nutili k dlouhým nákopům a častým ztrátám ve středu hřiště, ze kterých jsme dokázali dostávat míče do krajních prostorů a vytvářet si šance. To v 10. minutě vyústilo v první branku po křídelní akci vedené Pecou, který šel do odvahy jeden na jednoho, dokázal odcentrovat a Buchta z voleje zakončoval po náběhu do vápna. Další branku jsme přidali po standardní situaci, kdy si na hlavu naběhl Herman na první tyč. Během prvního poločasu jsme si směrem dopředu vytvořili několik šancí, kde jsme přenesením hry dlouhým míčem nebo kombinací do křídelních prostorů dostávali míče do vápna a následně jsme se protláčeli do zakončení. Bohužel nám v některých situací chyběla přesnost zakončení, nebo přesnost finální nahrávky. Směrem dozadu jsme soupeře k ničemu vážnějšímu nepustili a spoustu situaci jsme řešili výborným zajišťováním a konstruktivním řešením herních situací. Cílem do druhého poločasu bylo nastoupit opět aktivně. Mimo rozmezí 55. a 65. minuty, kdy jsme lehce vypadli z herního tempa a dovolili soupeři jednu šanci, se kterou si poradil brankář Sokol, byl i celý druhý poločas v naší režii. Zvládli jsme přidat ještě třetí branku kdy, Buchta zahrával přímý kop a míč proskákal až na zadní tyč do brány. Vypíchnout musím počet vyhraných soubojů zejména ve středové řadě, se kterou jsme v některých utkáních měli problém a opět skvělý výkon směrem do obrany.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies