FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
10.kolo, sobota 8.10.2022
Athleticko-footballový club Humpolec - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  0:3  (0:1)
Branky: 9. Kurdějovský, 64. Petržela, 83. Paul.
Rozhodčí: Krondráf - Landsman, Burza.
Athleticko-footballový club Humpolec: Slavík - Petrov (46. Čábera), Pospíšil, Strejček (60. Tejkal), Cymorek, David (c), Hložek (77. Jurásek), Holzbauer, Kuba, Maršík (60. Růžička), Dačo (77. Vrzalík).
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Lössl - Brzobohatý (46. O. Pekár), Hadraba, Schwarz (c), Škopek, P. Čížek (62. Petržela), Paul, Šlapák (77. Herman), Vala, Kurdějovský, Matula (6. Pelán).

Ohlasy

Patrik Korčák (trenér Znojma): O víkendu jsme odehráli velmi slušné utkání a to i přes rotaci několika postů a hráčských změn. Nutno podotknout, že soupeř byl ze spodních pozic tabulky. I když to výsledkově moc nevypadá a očekávali jsme, že výsledek bude jednoznačnější, i tak utkání bylo jasně v naši režii. Soupeř nám dával spoustu prostoru ve středové řadě odkud jsme dokázali dostávat míče do stran, kde jsme byli z těchto prostorů velmi nebezpeční. Nechyběla nám odvaha na křídlech, v nebezpečných prostorech kolem vápna 1 vs 1, přímočarost a opakovali se v utkání šablonové situace, které se do hry snažíme dostat z tréninku. Dařilo se nám soupeře napadat velmi vysoko a takřka jsme ho nepustili do mezihry a kombinační výstavby. V druhém poločase jsme se dokázali i přes mnoho šancí prosadit už pouze dvakrát, kde obě branky padly ze zakončení zpoza kruhu velkého vápna. Jediné, ale zásadní negativum bylo neproměnění několika vypracovaných šancí, kde nám chyběla přesnost a klid v koncovce nebo v několika situacích být o metr blíže správnému postavení. Mrzí to o to víc, že zrovna proti tomuto soupeři jsme měli možnost se dostat do střelecké pohody vzhledem nadcházejícím těžším soupeřům, což se nám bohužel nepodařilo.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies