FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
9.kolo, neděle 2.10.2022
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FC Sparta Brno  1:2  (1:2)
Branky: 11. Kurdějovský - 18. Jak. Krištof (pen.), 36. Levinský.
ŽK: Matula (ZNO).
Rozhodčí: Paulík - Bělák, Šmarda.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Lössl - Brzobohatý (46. Pekár), Herman, Paul, N. Škopek, Buchta (71. Hadraba), Matula (62. Petržela), Schwarz, (c), Šlapák (58. Vala), Matajs, Kurdějovský (58. Votava).
FC Sparta Brno: Kubík - Kučera (46. Polášk, Slanina (c), Osička, Severin, Sedláček, Jak. Krištof, Ostrovka (62. Buják), Matsynin (62. Brůžek), Malík (71. Vácha), Levinský (71. Sukiasjan).

Ohlasy

Patrik Korčák (trenér Znojma): V tomto utkání jsme nastoupili proti kvalitnímu týmu Sparty Brno, který bude rozhodně jedním z lídrů soutěže. Utkání nám ukázalo, kde nás momentálně trápí nejvíce bota a to ve středu hřiště, který ovládli hráči Sparty jak silově, kondičně, tak aktivitou při hře bez míče. Tento aspekt určoval obraz hry, kde jsme ve středu hřiště nebyli schopni si vytvořit volný prostor pro nabídku a naše přechodová hra se ubírala k jednoduchým nákopům. Směrem dozadu, jak jsem zmiňoval, jsme měli problémy ve středu, kde soupeř dominoval a jednoduše dostával míče do křídelních prostorů odkud hrozil centry. Nutno podotknout, že spoustu situací jeden na jednoho naši beci zblokovali, nebo vyřešili ziskem. I přesto jsme šli do vedení po individuální akci Matajse po křídle, kde šel do odvahy jeden na jednoho, prosadil se a odcentroval. Míč propadl až na zadní tyč, kterou dobře zavřel Kurdějovský - 1:0. Bohužel jsme nevyužili vedení a soupeř opět pokračoval v aktivní hře, Což vyústilo ve srovnání, kde jsme ve středovce pozdě dostoupili, faulovali. Soupeř ze střední vzdálenosti zakončoval na brankáře, tomu míč vypadl v koši a při výběhu na míč nabídl soupeři pokutový kop kde byl pozdě - 1:1. Nutno říct, že před standardní situací jsme nabádali k aktivitě a dobíhání. Bohužel se tak nestalo. Následně při několikátém rohovém kopu, kdy soupeř potřetí zahrál stejný signál, jsme inkasovali. 1:2. O poločase jsme apelovali hlavně na práci a aktivitu ve středové řadě. Bohužel obraz druhé půlky byl totožný. Soupeř měl utkání ve své režii a my hrozili pouze protiútoky, které jsme kvůli špatnému finálnímu řešení nedotáhli do zakončení. Soupeř už vyložené šance neměl a stav zůstal 1:2.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies