FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
7.kolo, úterý 20.9.2022
1.SC Znojmo-mládež, spolek B - Městský SK Břeclav oddíl fotbalu, pobočný spolek  5:0  (2:0)
Branky: 14. Buchta, 15. Schwarz, 58. Petržela, 58. Pekár, 63. Souček.
Rozhodčí: Denev - Rosický, Holub.
1.SC Znojmo-mládež, spolek B: Lössl - Hadraba, Brzobohatý (46. N. Škopek), Vala, Paul (50. Šlapák), Peca (46. Petržela), Buchta, Schwarz, Matula (46. Souček), Pekár, Kurdějovský.
Městský SK Břeclav oddíl fotbalu, pobočný spolek: Šuderla - Kepák, Šálek, Farkas, Jaroš, Vlk, Průdek, Malega, Totka (c), Barta, Tomáš.

Ohlasy

Patrik Korčák (trenér Znojma): V tomto utkání s posledním týmem tabulky a soupeřem, který dojel s výrazně omlazenou sestavou, jsme chtěli dát minutáž hráčům, kteří nejsou tak vytíženi. Zkoušeli jsme i hráče na nových postech, jako případné alternativy do dalších utkání. Celé utkání jsme byli na míči, kde jsme se snažili překonat hluboký blok soupeře. Bohužel pomalou kombinací a odvahou na malém prostoru ve středu hřiště byla naše hra pomalá a hráči se těžko dostávali do situací jak středem, tak hlavně krajními prostory, kam se soupeř stíhal posouvat. Největší problém jsem viděl v tom, že jsme si sami zhušťovali prostory, kdy nám útočící hráči sestupovali hluboko do pole a tím pádem nám chyběli ve vápně, kde jsme byli v malém počtu do zakončení. Do půlky jsme šli za stavu 2:0, kdy se trefil střelou po uvolnění zpoza šestnáctky Buchta a po standardní situaci a dohrání na první tyči Schwarz. Do druhé půle jsme provedli střídání a vyndali některé hráče, kteří byli vytíženi o víkendu zápasy za starší kategorie. Apelovali jsme na zapojení se krajních obránců do ofenzívy a přečíslování soupeře v krajních prostorech. To se nám z počátku druhé půle dařilo, kde jsme si díky tomuto vytvořili několik situací a dvě z nich skončily brankou. Po dostřídaní všech hráčů jsme přišli při pátém gólu o Jaru Součka, který dál gól a následně byl nechtěně sestřelen hostujícím brankářem. Aby toho nebylo málo, tak se o 3 minuty později při šanci dostal Peca do šprajcu, kde chytl křeč a chvíli jsme dohrávali v devíti, kdy nám následně soupeř dovolil vrátit jednoho hráče do pole. Za což mu patří dík. Celkově bylo utkání spíše v módu přátelského utkání. Soupeř nás dozadu neprověřil, není tedy směrem do obrany co hodnotit. Nicméně, i když jsme měli většinu času míč na kopačkách, postrádal jsem větší kreativitu, rychlost kombinace, produktivitu a agresivitu ve finále na poslední třetině hřiště. Kde ke vši úctě k soupeři, byl toto tým, proti kterému jsme mohli získat sebevědomí a klid v koncovce, který nás v utkáních trápí. Závěrem bych chtěl vyzdvihnout soupeře a poděkovat za postoj v utkání, kdy jsme byli v devíti a za prezentaci mladých hráčů, kteří se i přes věkový rozdíl dokázali s hrou popasovat a nebáli se v některých situací kombinovat.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies