FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
6.kolo, neděle 11.9.2022
FK Blansko - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  1:1  (0:0)
Branka: 82. Vládek - 67. J. Petržela.
ŽK: Matula, Herman, Vala (všichni ZNO).
Rozhodčí: Švaňhal - Petrásek, Mašek.
FK Blansko: V. Petržela - Brázda, Doležel (c), Sedláček (63. Badal), Němec, Valenta (71. Barák), Vládek (87. Válek), Doubek, Ščůrka, Dračka, Sedlák (63. Kala).
1.SC Znojmo-mládež, spolek: P. Sokol - Brzobohatý, Herman, Paul, Peca (46. Kurdějovský), Buchta, Matula (59. Pekár), P. Čížek (59. Vala), Schwarz (38. J. Petržela), Šlapák (24. Souček).

Ohlasy

Patrik Korčák (trenér Znojma): Toto utkání se hodnotí velmi těžko. Do utkání jsme vstoupili absolutně myšlenkami někde mimo a podtrhovalo to jen, že jsme od začátku utkání komunikovali s rozhodčím a tím jsme se sami dostávali mimo koncentraci na hru. Vůbec jsme neplnili herní plán, hráči se pohybovali ve špatných prostorech. Nefungovala nám vůbec středová řada a hra bez míče při výstavbě byla tristní. Tím pádem vznikalo spoustu ztracených míčů a nebo odevzdaných soupeři. Situaci jsme nevyřešili s klidem a konstruktivně, tak jako to bylo v minulých zápasech. Hned ve 20. minutě jsme proto do sestavy šáhli a zkusili změnu ve středové řadě. Když už to vypadalo, že se hra urovnala a zvedá, tak jsme přišli o Peťu Schwarze. Jeho odchodem se vytratila veškerá organizace hry a Džanka Paula, kterého jsme vysunuli na šestku (čímž ožila záloha), jsme museli opět posunout zpět a byli jsme tam, kde na začátku. Soupeř hrozil hlavně ze standardek, kde měl nacvičené 3-4 signály a my na ně nebyli schopni za celé utkání reagovat. Za první poločas měl dvě vyložené šance, které neproměnil, my jsme měli jeden únik, kde se Matula dostal do šance, ale také neproměnil. O poločase jsme apelovali na základní principy naši hry, ale bohužel jsme pokračovali v nastaveném trendu. Do vstřelené branky v 67. minutě, kterou nám obrovskou chybou daroval soupeř, jsme si nic sami nevytvořili a domácí byli stále nebezpeční hlavně v křídelních prostorech a po standardních situacích. Do konce utkáni už jsme se na moc nezmohli, jen na dvě šance, kdy se Petržela dvakrát chytře pokoušel o překonaní brankáře z velké vzdálenosti plus menší šance po křídle. Soupeř naopak udeřil ze standardní situace v 82. minutě a v závěru nás ještě podržel několika zákroky brankář Sokol. Tohle utkání se nám herně nepovedlo, navíc se nám zranili čtyři hráči. Věřím, že se z tohoto utkání poučíme a bude v dalších zápasech se vrátíme k naší hře.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies