FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U16: Soupeř udeřil ze standardky a bral těsnou výhru

U16: Soupeř udeřil ze standardky a bral těsnou výhru

S u c h o h r d l y - V prvním mistrovském utkání sezóny naše U16 přivítala na hřišti v Suchohrdly tým Třebíče. Hrálo se vyrovnané utkání, které nakonec rozhodla standardní situace. Bohužel v náš neprospěch.

 
 
3.kolo, neděle 21.8.2022
1.SC Znojmo-mládež, spolek - SK Fotbalová škola Třebíč  0:1  (0:0)
Branka: 72. Brabec.
ŽK: Bulíček (TRE).
Rozhodčí: Holík - Vařacha, Laštůvka.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Sokol - Brzobohatý (69. Vala), Paul, N. Škopek, Peca (63. Pekár), Buchta (69. Minařík), Matula, P. Čížek (73. Souček), Schwarz (c), Prycl, Kurdějovský (46. Šlapák).
SK Fotbalová škola Třebíč: Vejnar - Kučerňák (63. Rambousek), Brabec, Rygl (c), Zubák, Hynek (53. Staněk), Mucha (63. Dobrovolný), Bulíček, Krupka, Šín (53. Kolář), Šimka.

Komentář k zápasu

Třebíč do zápasu vstoupila lépe než naše barvy, hostům, kteří těžili ze své fyzické převahy hráli v první čtvrthodině prim a vytvořili si dvě velké šance, po jedné dokonce zvonila tyč. „Do utkání jsme bohužel vstoupili zbytečně nervózně a ustrašeně, na hráčích byla vidět obrovská nervozita. Nejvíce při výstavbě hry. Báli jsme se řešit herní situace více fotbalově a přechodovou část, kterou jsme chtěli řešit kombinací, jsme řešili dlouhým nákopem. Když už jsme se osvobodili dlouhým míčem, nebyli jsme schopni následně při zkracování hřiště nabrat hráče,“ popisoval trenér Patrik Korčák.

Šance jsme však přežili a postupně začali vyrovnávat hru, v závěru jsme to naopak byli my, kdo mohl přiklonit skóre na naši stranu. Matula a Kurdějovský však své šance neproměnili. Do kabin se šlo tedy za nerozhodného stavu.

„Do druhé půle jsme provedli střídání ve středu zálohy a snažili jsme se podpořit více ofenzivu. To se nám povedlo. Prakticky 25 minut jsme byli na hřišti pouze my.“ Jak pravil kouč, první polovina druhé půle patřila jasně nám. Bohužel se nám převahu nepovedlo vyjádřit gólem, což nás nakonec hodně mrzelo. V 72. minutě Třebíč zahrávala roh, který rozhodl o osudu utkání. „Nutno říct, že celé utkání se hrálo ve slušném tempu a celkově by mu slušela z mého pohledu více remíza. Za soupeřem jsme výkonem nezaostali a dokázali jsme se mu vyrovnat ve všech aspektech hry. Nejvíce nás trápila produktivita v zakončení, kde se nám opravdu nedařilo. Pochvalu rozhodně zaslouží David Matula, který podstoupil mraky vítězných soubojů a neustálou aktivitou a úspěšností jeden na jednoho byl naší největší hrozbou. Chyběla tomu jen branka.“

Ohlasy

Patrik Korčák (trenér Znojma): Do utkání jsme vstoupili nervózně, čehož fyzicky disponovanější soupeř dokázal využít a v první čtvrt hodině si vypracoval převahu a šance. Postupně se však hra vyrovnala a v závěr půle jsme mohli jít do vedení, ani my jsme však dobré možnosti neproměnili. Do druhé půle jsme prostřídali ve středu zálohy, abychom podpořili ofenzivu to se povedlo. První polovinu druhé půle jsme byli lepším týmem, bohužel jsme opět nedokázali využít šance. Třebíč nás poté chvíli dostala pod tlak a v 72. minutě skórovala z rohu. Hru jsme posléze otevřeli, vyrovnat se nám ale nepovedlo. Celkově měl zápas dobré tempo a slušelo by mu více remíza.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies