FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
10.kolo, neděle 9.10.2022
1.SC Znojmo-mládež, spolek - Slezský fotbalový club Opava  0:6  (0:1)
Branky: 7. a 52. Winkler, 47. a 55. K. Hendrych, 55. Endrych, 89. Pecník.
ŽK: Zacpal (OPA).
Rozhodčí: Bělák - Dorotík, Rehberger.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: P. Sokol - Řepa, Malina (46. Pelán), Prycl, F. Štěpánek, Chvátal (c), Rolník, Schwarz, Loveček, Matajs (80. Votava), Kuřák (62. J. Krištof).
Slezský fotbalový club Opava: Včelný - Winkler, Dědík (46. V. Hendrych), Hejhal (c) (Tomíček), Baar, Blahut (62. Zacpal), Kožík, Endrych (62. Patyk), F. Hendrych, Pecník, Galík (62. Kysilko).

Ohlasy

Miroslav Paul (trenér Znojma): V prvním poločase jsme dokázali ještě se soupeřem držet krok. I když byl soupeř lepší, dokázali jsme vzdorovat a jít do zajímavých brejků, které jsme však nedotáhli. O poločase jsme si řekli, co je potřeba zlepšit a hlavně jsme si pojmenovali pár věcí, které zápas mohou rozhodnout a v těchto věcech musíme být více jak 100%. V kabině jsme vedli na toto téma debatu 10 minut, abychom hned v první minutě druhé půle ze situace dva na dva v krajním prostoru inkasovali. To nás absolutně zlomilo a za dalších 15 minut jsme dostali ještě další tři branky. V závěru trefil Štěpánek břevno. Jsem zklamaný a naštvaný z toho, že jsme inkasovali branky ze situací, na které jsme se připravovali, a o kterých jsme mluvili. Je to o osobní zodpovědnosti hráčů ve svých prostorách, tady jsme absolutně vyhořeli.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies