FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
8.kolo, neděle 25.9.2022
1.SC Znojmo-mládež, spolek - 1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)  0:3  (0:1)
Branky: 45. Hanák, 85. Kalabus (pen.), 90. Vaněček.
ŽK: Matula (ZNO).
Rozhodčí: Pavlas - Paulík, Laštůvka.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: R. Krištof - Š. Kříž, Brzobohatý, Bernát (23. Buchta), Paul, N. Škopek, Peca (71. Kurdějovský), Matula (77. Herman), Schwarz (c), Prycl, Matajs.
1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště): Plicka - Tabara, Navrátil, Snopek (c), Ondris (46. Da Costa), Planý, Ryška (65. Pokorný), Riabokon (46. Šimek), Rojka (77. Vaněček), Hanák (65. Kalabus), Odiase.

Ohlasy

Patrik Korčák (trenér Znojma): K tomuto zápasu nastoupila proti stejně starým hráčům ze Slovácka velká část naší U16. Cílem naší hry bylo neustupovat a od první minuty hrát aktivně a vysoko. Do utkání jsme vstoupili velmi slušně, kdy jsme byli určitě minimálně vyrovnaným soupeřem. V průběhu poločasu se objevily šance jak na naší straně, tak na straně soupeře, které nebyly proměněny, a ve kterých podrželi oba brankáři. Ve druhé polovině prvního poločasu se nám vytratila nabídka ve středové řadě, kde jsme se těžko odpoutávali a tím pádem jsme měli méně variant na řešení situací při přechodu do útočné fáze a uchylovali jsme se zbytečně k nákopům. Na naší straně se objevila nervozita a situace, které jsme mohli řešit kombinací a s větším klidem, jsme řešili, jak jsem zmiňoval nákopem. Tím jsme se postupně dostávali pod tlak, který vyústil v úplném závěru prvního poločasu, kde jsme nenabrali situaci v křídelním prostoru, po kterém soupeř skóroval do kabiny. V kabině jsme apelovali na větší aktivitu při hře bez míče, větší klid na míči a napadání soupeřovi rozehrávky, kde nám stopeři soupeře vyjížděli a jednoduše kombinovali. Ve druhé polovině už jsme se postupně herně vytráceli. Hráčům není možné upřít snahu, kdy se po celý zbytek utkání snažili srovnat skóre. Bohužel nám ale chyběla v několika brejkových situacích kvalita ve finální a předfinální fázi. Jak se zápas chýlil ke konci, hráči snahou srovnat, řešili situace zbrkle a objevila se spousta nepřesností. Po jedné takové situaci, kdy jsme po špatně odkopnutém míči a prohraném souboji na vápně nabídli soupeři šanci, kdy se objevil sám před Krištofem, a to vyústilo v pokutový kop. Hráči už po této brance působili odevzdaně a soupeř nás v závěru potrestal ještě jednou. Myslím, že hráči se s tempem a tvrdostí proti kvalitnímu soupeři popasovali solidně a určitě to pro ně byla dobrá škola do dalších utkání.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies