FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
5.kolo, neděle 4.9.2022
FK Šumperk - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  2:3  (1:1)
Branka: 34. Luběna, 92. Vlk - 23. Bernát, 58. Chvátal (pen.), 66. F. Štěpánek (pen.)
ŽK: Koryčan, Luběna - Rolník, Bernát.
Rozhodčí: Slabý - Řezníček, Foral.
FK Šumperk: Novosad (46. Frolo) - Kucharčuk, Smékal (61. Lozyňskyj), Slezák, Lepka, Kočí (c), Luběna, Tomaj (61. Minář), Novák (46. Nevrlý), Hájek (46. Koryčan).
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Sokol - Š. Kříž, Řepa (59. M. Svoboda), Malina, Pelán (75. Kuřák), F. Štěpánek (70. J. Krištof), Chvátal (c), Rolník, Bernát, F. Prycl (75. Matoušek), Matajs (59. Loveček).

Ohlasy

Miroslav Paul (trenér Znojma): Do utkání jsme vstoupili aktivně a byli jsme od počátku lepším týmem. Kombinovali jsme, předváděli jsme pěkné akce, ale efektivita byla malá. Prosadil se až Prycl střelou ze střední vzdálenosti. Poté hosté využili chyby Chvátala a srovnali. Po srovnání měl dvě velké šance Štěpánek, ale neproměnil. Do druhé půle jsme chtěli hru ještě vystupňovat a dostat se do zakončení hlavně z krajních prostor, kde vznikaly prostory pro kombinaci. Po faulu na Štěpánka proměnil pokutový kop Chvátal, za chvíli z totožné situace a z takřka stejného faulu zvýšil opět z penalty sám postižený Filip Štěpánek na 3:1. V samém závěru nám soupeř po odraženém míči po rohovém kopu snížil a rozhodčí zápas ukončil. Celkově jsme byli lepším mužstvem a zvítězili jsme zaslouženě. Mrzí mě spousta neproměněných a nedotažených situací. Individuálně více očekávám od Matajse a Chvátala. Zlepšeným výkonem se prezentoval Pelán a Řepa.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies