FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Skvěle! Sedmnáctka vyhrála venku podruhé v řadě

Skvěle! Sedmnáctka vyhrála venku podruhé v řadě D a r k o v i č k y / Z n o j m o - Jak může být fotbal vrtkavý. U19 vyhrála první zápas sezóny a teď se trápí, sedmnáctka schytala naopak v úvodu debakl od Baníku a nyní slaví dvě výhry v řadě. Ta druhá přišla přišla proti Hlučínu. Už v první půli jsme se dostali do vedení 2:0, což byl dobrý základ pro pozdější plný počet bodů.

 
 
1.kolo, středa 24.8.2022
FC Hlučín - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  1:3  (0:2)
Branka: 50. Kotík - 16. a 39. Štěpánek, 79. Chvátal.
ŽK: Špalek - Matajs.
Rozhodčí: Janeček - Broskevič, Godfryd.
FC Hlučín: Žila - Komárek, Cigán (33. Sněhota), Pupík (46. Habr), Kwašný (c), Kotík (82. J. Kiša), Špalek, Baďura (46. Novotný), Woznica, Vozník, Holek (70. O. Kiša).
1.SC Znojmo-mládež, spolek: R. Krištof - Š. Kříž, Řepa (70. Loveček), Malina, Pelán, Prycl, J. Krištof (49. Kuřák), F. Štěpánek, Chvátal (c), Rolník, Matajs (75. Paul).

Komentář k zápasu

Dva venkovní zápasy, dvě výhry, v kabině U17 může vládnout velká spokojenost. V Darkovičkách jsme měli proti Hlučínu dobrý vstup do utkání. V 16. minutě se po samostatném úniku trefil Filip Štěpánek. Soupeř s odpovědí nechtěl čekat. Brankář Roman Krištof ale tým podržel a dvakrát domácím selhala mířidla. Když pak Jirka Kryštof našel v závěru poločase na první tyči opět Štěpánka, šli jsme do kabiny za příjemného vedení 2:0. Štěpánek potvrdil velmi dobrou formu z minulé sezóny, ve třech zápasech za sedmnáctku si připsal už třetí gól.

Na začátku druhé půle jsme si ale zahrávali. „Vstup do druhé půle jsme měli velmi špatný, ač jsme v kabině mluvili o tom, že musíme chytit úvod. Soupeř po několika našich chybách brzy snížil a dále tlačil, ale postupem času jsme hru dorovnali a zklidnili,“ popisoval trenér Miroslav Paul. Jak bylo zmíněno, soupeř v úvodu druhé půle snížil, V 50. minutě dal naději Hlučínu Kotík. Až do 79. minuty jsme tak byli jako na trní, to se prosadil po rohovém kopu kapitán Rosťa Chvátal.

Ohlasy

Miroslav Paul (trenér Znojma): Byli jsme vysoce produktivní. Měli jsme čtyři šance a dali jsme tři branky, což mluví za vše. V určité části první půle a na začátku druhého poločasu jsme měli velmi hluché pasáže a bránili jsme se, ale závěr jsme zase naopak zvládli mnohem klidněji než v Porubě.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies