FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19: Opět s čistým kontem, tentokrát ale se třemi góly

U19: Opět s čistým kontem, tentokrát ale se třemi góly Š u m p e r k / Z n o j m o - První venkovní výhru uzmula naše devatenáctka na hřišti Šumperka, navázala tak na úspěšný domácí zápas proti Třinci. Opět to bylo s čistým kontem, tentokrát ale svěřenci trenéra Havlíka přidali rovnou tři branky.

 
 
5.kolo, neděle 4.9.2022
FK Šumperk - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  0:3  (0:1)
Branka: 41. Navrátil, 62. Durda, 83. Martin Krontorád
ŽK: Matura, Karger, Zelinka - Čížek.
Rozhodčí: Řezníček - Slabý, Foral.
FK Šumperk: Panin - Sroka, Kühnel, Dostál, Vicenec (c), Václavak, Karger (77. Jiroš), Matura (84. Novosad), Nevrlý (59. Zelinka), Černoch (59. Tomaj), Minář (77. Luběna).
1.SC Znojmo-mládež, spolek: J. Ryšavý - Navrátil, Marek Krontorád, Matyáš Valášek, A. Ryška, Pav. Šuba, Martin Krontorád (82. Bakaj), P. Železný, Durda, Štola (88. D. Žižka), O. Čížek (89. V Koukal).

Komentář k zápasu

Šumperku se zatím na začátku sezóny nedaří a je v tabulce na předposledním místě. Takové zápasy však bývají zrádné, naštěstí to tentokrát nebyl tento případ. V první půli jsme byli dominantním týmem a soupeři nedovolili ohrozit naši bránu, převahu jsme pak přetavili ve vedoucí gól v závěru poločasu. Ve 41. minutě se trefil kapitán Tomáš Navrátil.

Domácí hráli v druhé půli s jednogólovým mankem logicky odvážněji, chtěli vyrovnat, i díky tomu si vypracovali zajímavé příležitosti, které však brankou neskončily. „Domácí tým šel do 2. poločasu s větší mírou rizika, čímž se nám otevíraly prostory pro ofenzivní činnost. Také jsme dobře pracovali po ztrátě míče, kdy jsme se dokázali dostávat včas pod míč. Po zisku míče jsme se směrem nahoru dostávali v dostatečném počtu hráčů – otevřenější obranu domácího týmu jsme tak dokázali potrestat dalšími dvěma góly,“ popisoval trenér František Havlík. Výhru pojistili Filip Durda a Martin Krontorád. „Dovolím si tvrdit, že jsme vyhráli zaslouženě, protože v kontextu celého utkání jsme byli nebezpečnějším týmem a měli jsme více šancí než soupeř. Jsme také rádi, že se nám konečně podařilo vstřelit více branek a pracovali jsme na hřišti společně – jako tým, a to na obou stranách hřiště,“ chválil kouč.

Ohlasy

František Havlík (trenér Znojma): Důležité tři body z venkovního utkání, ve kterém jsme z hlediska defenzivní činnosti navázali na domácí utkání s Třincem. Směrem do ofenzivy jsme naopak předvedli sebevědomější výkon, kdy jsme se ve správných prostorech nebáli jít jeden na jednoho, měli jsme náběhy krajních hráčů a předvedli důraz a hlad po gólech ve vápně soupeře.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies