FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
24. (Čafka), neděle 1.5.2022
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FK Šumperk  2:1  (1:0)
Branky: 38. J. Krištof, 61. Simonyi - 67. Podhorný.
Rozhodčí: Julínek - Bělák, Holík.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Ryšavý (c) - V. Koukal, Drozd, J. Krištof (56. Simonyi), J. Novák (78. Eliášek), Žižka, Vojtíšek, Rolník, F. Štěpánek (63. Bernát), Chvátal, Durda (88. Malina).
FK Šumperk: Bahounek - Kühnel, Jiroš (67. Lepka), Kucharčuk, Podhorný (c), Körner, D. Novák (67. Novosad), Vepřek (63. Valenta), Zelinka, Minář, Hejtmánek (46. Slezák).

Ohlasy

Miroslav Paul (Znojmo): Dnes se nehrálo pohledné utkání. Kombinace vázla z obou stran, míč byl spíše ve vzduchu než v kombinaci na zemi. Mužstvo mi dnes připadalo bez šťávy, chyběl drive a větší touha soupeře přehrát. Možná to přičítám náročnému programu, ale nechci to brát jako výmluvu. Čekal jsem od každého hráče na hřišti kvalitnější individuální výkon. Pozitivem jsou tři body a to, že si hráči mohli po utkání zařvat vítězný pokřik. Je to paradox, že jsme v sezóně odehráli mnoho kvalitnějších zápasů, ale body jsme nebrali.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies