FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
21. (Čafka), neděle 10.4.2022
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FC Vysočina Jihlava  0:4  (0:2)
Branky: 18. Dolejší, 41. Hudák, 55. Jelínek, 82. Matoušek.
ŽK: 18. Ryšavý - 18. Pivnička
Rozhodčí: Pavlas - Rosický, Černý.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Ryšavy (c) - Simonyi (46. Krištof), V. Koukal (83. Novák), Drozd, Čížek, Žižka, Vojtíšek, Rolník (83. Malina), Eliášek (60. Svoboda), Chvátal, Durda.
FC Vysočina Jihlava: Nevěčný - Hudák (56. Matoušek), Dolejší, Udržal (64. Záviška), Jelínek (56. Pátek), Novák, Klouček, Pivnička (46. Zimmermann), Veselý, Šerý (46. Staněk), Záruba (c).

Ohlasy

Miroslav Paul (Znojmo): Herně to nebylo z naší strany úplně špatné, ale chybí nám kvalita v určitých pasážích hry. Po zisku míče se ho rychle zbavujeme a soustavná kombinace nám také vázne. První branku jsme obdrželi po našich několika nedůrazných soubojích. Poté jsme my jednu brankovou příležitost nevyužili, když Žižkova střela byla zblokována. Bohužel jsme dostali do šatny ještě jednu smolnou branku, ale předcházela tomu opět chyba ve středu hřiště a špatné vystoupení. O poločase jsme si řekli pár věcí a poté jsme měli dobrý vstup do druhého poločasu. Zápas se dle mého zlomil v okamžiku, kdy jsme měli 100% šanci, kterou jsme neproměnili a soupeř z brejku zvýšil na 0:3. V těchto utkáních rozhoduje kvalitní defenziva a v ofenzivní části se musí proměnit každá šance, což nám se nepodařila ani jedna. Pracujeme dál, cesta je před námi dlouhá a náročná.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies