FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
30. (Čafka), sobota 11.6.2022
1.SC Znojmo-mládež, spolek - Městský FK Frýdek-Místek  1:5  (1:3)
Branky: 35. Synek - 3. Berek, 7. Babyč, 14. Klimeš, 68. Šponer 76. Maksymčuk.
ŽK: Beníček, Synek - Šponer.
Rozhodčí: Rygl - Jahoda, Holík.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Ryšavý - Navrátil (c), Beníček (87. O. Čížek), Pav. Šuba, Dorňák (61. V. Koukal), Železný (75. Zeisel), Synek, D. Žižka, A. Škopek, Bakaj, Jarý.
Městský FK Frýdek-Místek: Dragon - Vykopal, L. Rek (46. V. Míček), Maléř (62. Maksymčuk), Babyč, Šponer, Klimeš (c), Kulhánek, Nevola, Slipčenko, Berek (62. Ševčuk).

Ohlasy

František Havlík (Znojmo): Pro takový výsledek v domácím utkání nemám žádnou omluvu. Pokud by nám totiž soupeř dal branky v posledních minutách utkání, tak se můžeme bavit o únavě z náročného programu. Když ale prohráváme ve 14. minutě 0:3, tak to není o únavě, ale o absolutní mentální nepřipravenosti na utkání, přestože hráči měli informace o kvalitě soupeře. Výkony většiny hráčů byly absolutně neadekvátní této úrovni, velkým zklamáním je pak pro mě prezentace některých hráčů, kteří si ještě dovolí komentovat výroky rozhodčího či svých spoluhráčů, rozhazovat rukama a hledat chyby jinde, než u sebe. V defenzivní činnosti jsme absolutně zaostávali nejen v individuálních dovednostech a důrazu, ale i v organizaci hry a práci s prostorem. O naší nekvalitě a pomalosti ve hře na míči se ani nebudu vyjadřovat. Díky výkonům a výsledkům v jarní části sezóny jsme měli možnost dát příležitost hráčům, kteří by měli hrát v příští sezóně. Zápasy bez Březiny, Jáchyma Špalka, Bartůňka, Hamzy a Vocílky jsou pro tyto kluky velkou školou a je dobře, že je měli možnost odehrát. Čeká nás hodně tvrdé práce – to musí hráči pochopit. Tvrdě pracovat, mít pokoru a touhu se zlepšovat, přijmout konstruktivní kritiku – to je pro kluky jediná cesta, jak se zlepšovat a být konkurence schopný.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies