FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Zápas proti Šumperku rozhodl Březinův lišácký gól

Zápas proti Šumperku rozhodl Březinův lišácký gól Z n o j m o - Po dvou venkovních zápasech se naše U19 představila na domácí půdě. Proti Šumperku jsme navázali na předchozí dvě výhry a připsali si třetí vítězství v řadě. Zápas, který nenabídl příliš šancí, rozhodl chytrý lob z půlky hřiště Martina Březiny.

 
 
24. (Čafka), neděle 1.5.2022
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FK Šumperk  1:0  (1:0)
Branky: 43. Březina.
ŽK: Hluščenko, Dobrý - T. Hamza.
Rozhodčí: Bělák - Julínek, Holík.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: T. Hamza - Vocílka, Navrátil (c), P. Bartůněk, Pav. Šuba, Březina, Železný, Synek, Špalek, Bakaj, Jarý (82. Pokorný).
FK Šumperk: Žanda - Jecu, Morong, Kmínek (63. Dostál), Krézek (77. Podhorný), Elšík, Horký, Karger (63. Tyl), Matura (50. Václavek), Červeňák, Vicenec (c) (63. Přikryl).

Komentář k zápasu

Šumperk, jako nováček soutěže, předvádí sympatické výkony, a že je to tým, proti kterému se body nesbírají lehce, ukázal i ve Znojmě. Zápas celkově nenabídl příliš šancí. V první půli nejprve držely iniciativu naše barvy, pak to byl zase soupeř. „Propracovaná defenziva hostů nás do moc šancí nepouštěla. V ofenzivní činnosti nám dnes totiž chyběl větší drive, pohyb, odvaha v situacích jeden na jednoho a ostřejší centry do vápna soupeře. Celkově jsme působili utahaným dojmem,“ komentoval trenér Znojma František Havlík. Šancí a hezkých fotbalových momentů sice bylo jako šafránu, když už nějaký přišel, stál opravdu zato. Mluvíme o jediné brance utkání. Ve 43. minutě ukázal svůj přehled a fotbalovou chytrost Martin Březina a přeloboval z půlky hřiště gólmana po vzoru Patrika Schicka, ale jelikož jsme ve Znojmě nabízí se podobné lišácké kousky kapitána znojemského áčka Tomáše Oklešťka.

Druhé dějství příliš odlišný obrázek nenabídlo. „I ve druhé půli jsme opět měli pasáž, kdy jsme hráli v hodně hlubokém postavení a nechali jsme iniciativu našemu soupeři,“ netěšilo znojemského lodivoda. To však nic neměnilo na tom, že jsme zvítězili již potřetí v řadě a upevnili jsme si osmou pozici v tabulce. V příštím kole nás v neděli čeká ošemetné a zrádné utkání na půdě předposlední Opavy B.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies