FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Velký krok do bezpečí, U19 dovezla tři body z Kroměříže

Velký krok do bezpečí, U19 dovezla tři body z Kroměříže Z n o j m o – V sobotu jsme si mohli zhluboka oddechnout. Devatenáctka totiž zajížděla na půdu poslední Kroměříže a zrádný zápas zvládla. Dá se tak říct, že se již dostala do klidných vod Moravskoslezské dorostenecké ligy. Na Hanáky máme z osmé pozici tabulky osmnáctibodový náskok.

 
 
23. (Kroměříž), sobota 23.4.2022
SK Hanácká Slavia Kroměříž - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  2:4  (0:2)
Branky: 54. a 66. Fuksa - 12. a 60. Březina, 15. P. Bartůněk, 88. Špalek.
ŽK: Hluščenko, Dobrý - T. Hamza.
Rozhodčí: Tomanec - Svoboda, Sucharski.
SK Hanácká Slavia Kroměříž: Martinák - Pochylý, Chytil (c), Hluščenko, Novotný, Klečka (46. Fuksa), Novosad (64. Jiřík), Pospíšil (46. Bíbr), Dobrý, Čečatka, Vytiska.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: T. Hamza - Vocílka, Navrátil (c), P. Bartůněk, Pav. Šuba, Březina (89. Dorňák), Železný, Synek, Špalek (90. Žižka), Bakaj (86. Beníček), Jarý.

Komentář k zápasu

Stejně jako v předchozím zápase na půdě Zlína B nám v Kroměříži pomohl povedený začátek. Do čtvrt hodiny jsme vedli 2:0, ve 12. minutě se prosadil Martin Březina, v 15. minutě jej napodobil Pavel Bartůněk. I přes nadějný začátek to však byla ve zbytku duelu značná řehole. „První půle byla herně vyrovnaná, v té druhé nás ale domácí přehrávali a byli jednoznačně lepším týmem,“ osvětlil náš trenér František Havlík. I tak to ale Kroměříži nestačilo. Dvakrát se díky zásahům Fuksy sice dotáhli na dostřel, my jsme však byli vždy schopni zareagovat. Zvláště druhá branka v zápase Martina Březiny z 60. minuty na 3:1 měla velké měřítko důležitosti.

Drama to ale bylo až do konce. Až v 88. nám dal definitivní pojistku na tři body Jáchym Špalek. „Domácí měli lepší pohyb, kvalitu v kombinaci, zarputilost v soubojích. My jsme naopak hlavně ve 2. poločase byli v hodně hlubokém postavení, soupeři jsme nedostatečně důrazným a pozdním dostupováním dopřávali spoustu prostoru, čehož dokázali využívat, a tak bylo utkání až do konce otevřené.“ Naštěstí ale pro znojemské barvy vše dobře dopadlo a zvítězili jsme 4:2. „Někdy je důležité vyhrát i utkání, ve kterém se vám herně nedaří, ale přesto dokážete „urvat“ vítězství,“ ví Havlík a dodává: „Těší mě produktivita v koncovce a charakter týmu – herně se nám totiž nedařilo, individuální výkony některých hráčů nebyly na potřebné výši, kdy jsme směrem do defenzivy měli velké problémy zvláště na levé straně hřiště. Utkání jsme i přesto dokázali dovést k zisku 3 bodů, kdy tým unesl několik slabších individuálních výkonů,“ uzavřel. Další zápas čeká naše mladé pušky po dvou venkovních zápasech již na domácí půdě. V neděli od 10:30 přivítáme na Čafce nováčka ze Šumperka, který se prezentuje velmi sympatickými výkony a v tabulce je pouze o bod za námi.

SLEDUJTE MLÁDEŽ NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

FACEBOOK - facebook.com/1scznojmo
INSTAGRAM - instagram.com/1scznojmomladez

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies