FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Paráda! U19 veze ze Zlína plný počet bodů!

Paráda! U19 veze ze Zlína plný počet bodů! Z l í n / Z n o j m o - Znojemská U19 zajížděla v neděli v rámci 22. kola Moravskoslezské dorostenecké ligy na půdu zlínského béčka. Soupeře, který má na jaře skvělou fazónu, po zásluze porazila. Za výhrou nás nasměrovaly dva góly z první půle Martina Březiny. Ani následné snížení domácích nás nevykolejilo a v úvodu druhého dějství přidal pojistku Petr Bakaj.

 
 
22. (Vršava), neděle 17.4.2022
FC Zlín B - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  1:3  (1:2)
Branky: 45. Hargaš - 18. a 31. Březina, 53. Bakaj.
ŽK: Zbranek - Březina, Synek, Bakaj.
Rozhodčí: Kostelník - Vlk, Mravec.
FC Zlín B: Neubauer - Tejnský (72. Kadlček), Buchta, Vaculík (81. Kořének), Hargaš (56. Garaja), Maleňák, Zábojník, Lakomý (46. Zbranek), Śůstek (56. Bulejko), Kvasnička, Linda (c).
1.SC Znojmo-mládež, spolek: T. Hamza - Vocílka, Navrátil (c), Bartůněk, Pav. Šuba, Březina (90. Beníček), Železný (70. Pokorný, Synek, Špalek, Bakaj, Jarý.

Komentář k zápasu

Zlínský b-tým si na jaře vyšlápl na silná béčka Slovácka i Baníku Ostrava. Získal i skalp Jihlavy. Všechno týmy z top 5. Už z těchto slov je jednoduché odvodit, že nás v neděli na Vršavě nečekalo nic jednoduchého. O to více tedy potěšil fakt, že jsme ve Zlíně byli stoprocentní. Úvodní půlhodinu si vzal na starosti Martin Březina, jeho dva góly z 18. a 31. minuty byly základem pro pozdější zisk tří bodů. Nic na tom nezměnilo ani snížení Hargaše ze 45. minuty. „Inkasovaný gól do šatny na konci 1. poločasu nás nezlomil. V této situaci bylo klíčové, že se nám podařil dát třetí gól v podstatě na začátku druhé půle. Tým se uklidnil, kluci hráli u sebe, zastupovali se, komunikovali. Hráli jsme velice trpělivě a pozorně do obrany, navíc jsme neustále pracovali i směrem nahoru a byli nebezpeční pro bránu domácích,“ komentoval znojemský trenér František Havlík a předeslal gól Petra Bakaje z 53. minuty, který dal našim hráčům potřebný klid.

Po těsných porážkách s Baníkem a Jihlavou jsme si tak došli pro zaslouženou výhru a lodivod naší U19 jasně řekl, v čem byl od předchozích dvou prohraných duelů rozdíl. „Z hlediska herního výkonu jsme navázali na předchozí utkání s Jihlavou a Baníkem, ovšem se dvěma základními atributy, a to bylo vyvarování se fatálních individuálních chyb v defenzivní činnosti a produktivitou v koncovce,“ pravil. „Na půdě jednoho z nejlepších týmů jarní části soutěže si vítězství nesmírně ceníme. Pro nás je to důležité vítězství – potřebovali jsme, abychom velmi slušný herní projev dokázali opět přetavit i v zisk bodů, a to se nám dnes podařilo,“ uzavřel. I další utkání sehrajeme na půdě soupeře. Bude to utkání s velkou váhou. V sobotu 23. dubna totiž zavítáme na půdu poslední Kroměříže. My jsme aktuálně v tabulce na místě desátém a na Hanáky, kteří mají zápas k dobru, máme patnáctibodový náskok. Pokud by se nám povedlo uspět, znamenal by to velký krok do klidných vod druholigové tabulky.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies