FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
17. (Čafka), neděle 13.3.2022
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FC Zbrojovka Brno B  0:3  (0:3)
Branky: 6. Darebník, 29. Kluska, 37. Ryšavý M.
ŽK: 50. Synek - 52. Zapletal
Rozhodčí: Dorotík - Vařacha, Holík
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Hamza - Vocílka, Navrátl T., Bartůněk, Šuba, Březina, Železný, Synek (72. Beníček), Pokorný (46. Špalek J.), Bakaj, Jarý (78. Škopek)
FC Zbrojovka Brno B: Prodělal - Krč, Sádecký (72. Srba), Zapletal, Hlucháň (62. Nezveda), Ryška, Darebník (72. Ryšavý B.), Kluska, Kos (79. Malý), Kocůrek, Ryšavý M. (46. Kopr)

Ohlasy

František Havlík (Znojmo): Výsledek je pro nás krutý, ale fotbal se hraje na góly, které dnes soupeř dával – my ne. Celé utkání se rozhodlo již v prvním poločase, kdy hráči soupeře dokázali potrestat naše hrubé individuální chyby. My jsme naopak svoje šance proměnit nedokázali. V poločase druhém byla hra vyrovnaná se šancemi na obou stranách, které ale zůstaly neproměněny. I přes vysokou prohru nechci hráče nijak zatracovat, protože do poslední minuty pracovali na maximum a chtěli ještě utkání zdramatizovat. V dalším utkání se musíme vyvarovat fatálních chyb v defenzivě a být produktivní v koncovce, protože šance jsme si dnes proti velmi kvalitnímu soupeři (to je zapotřebí uznat) dokázali vytvořit.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies