FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
1. (Čafka), úterý 17.8.2021
1.SC Znojmo-mládež, spolek - SK Sigma Olomouc B  1:1  (0:0)
Branky: 90. Bakaj - 84. Michl
ŽK: 14. Železný, 65. Vocílka - 90. Michl
Rozhodčí: Sivera - Malimánek, Laštůvka
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Hamza - Vocílka, Navrátil, Bartůněk, Beníček, Valášek, Šuba, Březina, Železný, Bakaj, Bobor (Ryšavý, Pokorný, Škopek, Bartoněk, Synek)
SK Sigma Olomouc B: Koutný - Hapal, Janyška, Zelinka, Zbožínek, Michl, Slatinský, Skalský, Cubo, Nízký, Saňák (Vajda, Dvořák, Josefčuk, Stašák, Vaněk)
Počet diváků: 50

Ohlasy

František Havlík (Znojmo): Odehráli jsme zápas, ve kterém byli hosté dominantní na míči, ale vyložených brankových příležitostí jsme měli více my. Tentokrát jsme ale v koncovce nepředvedli potřebnou kvalitu, a za to jsme byli potrestáni, kdy jsme inkasovali v závěru utkání. Hráči ale ukázali, že se hraje až do konce a v 92. minutě jsme dokázali vyrovnat, což jsme si v konceptu celého utkání zasloužili. Byť jsme utkání nezvládli v ofenzivní činnosti, tedy v koncovce, tak musím kluky pochválit za organizaci defenzivní činnosti, komunikaci, nasazení, souboje, přechodovou fázi po zisku míče. Tým prostě ukázal charakter, přesně toto bylo to utkání, pro které se hraje fotbal.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies