FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
10.k.MSDL mladší U17, sobota 10.10.2020
FK Třinec - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  2:2  (1:2)
Branky: 44:tovaly, 86.Klimek - 3.Bakaj, 25.Vybíral
ŽK: 87.Klocek - 54.Bakaj, 80.Bartoněk
Rozhodčí: Tomáš Mankovecký - Tomáš Boráň, Petr Lukašík

Komentář k zápasu

V prvním poločase byly hosté jednoznačně lepším družstvem a po samostatných nájezdech vedli 2:0, další šance zůstaly nevyužity a v poslední minutě po chybě v rozehrávce domácí snížili na 1:2.

V druhé polovině se obraz hry úplně změnil a domácí se snažili vyrovnat a hosté se více méně jen bránili, vyrovnání přišlo střelou z poza šestnáctky pár minut před koncem.

Ohlasy

Karel Bečka, trenér 1.SC Znojmo U17: "V prvním poločase jsme podali jeden z nejlepších našich podzimních výkonů, jen škoda, že jsme nevyužili další pološance nebo šance v prvním poločase, tam jsme měli utkání rozhodnout. V druhém poločase jsme přestali hrát, možná si hráči mysleli, že už je hotovo. Prostě musíme hrát až do konce. Škoda druhého poločasu."

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies