FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
7.k. MSDL mladší U17, neděle 20.9.2020
1.SC Znojmo-mládež, spolek - SK Olomouc Sigma MŽ B  0:3  (0:1)
Branky: 23.Táborský, 58.Špangr, 79.Uriča
ŽK: 62.Dúcký (ZNO)
ČK: 56.Pavlíček (OLB)
Rozhodčí: Luboš Rygl - Karel Chromý, Marek Havlín
Počet diváků: 60

Komentář k zápasu

Přijel první celek tabulky a bylo to vidět od začátku, hosté si vytvořili územní tlak a hrozili i ze standartních situací a po jednom z rohů šli do vedení 1:0 ve 23.min. Do konce poločasu se obraz hry neměnil, domácí pozorně bránili a hosté se už brankově neprosadili.

Ve druhém poločase se hráči Znojma snažili o větší aktivitu směrem dopředu a po jednom z protiútoků běžel sám na branku Honza Zbranek a hostující hráč ho zastavil nedovoleně a byl vyloučen. Po této situaci se domácí hráči snažili ještě více vyrovnat skóre a v 58.min dostali šanci kopat přímý kop z nebezpečné vzdálenosti asi 20 m od branky, bohužel trefili zeď a z následného rychlého protiútoku inkasovali podruhé. Třetí branku vstřelila Sigma po pěkné kombinaci v 79.min. Pak se již utkání dohrálo beze změny skóre.

Ohlasy

Karel Bečka, trenér 1.SC Znojmo U17: "Snažili jsme se být rovnocenným soupeřem, bohužel naše chyby jak při prvním i druhém gólu nás připravili o lepší výsledek. Věřím, že se nám vrátí příští týden do sestavy Matyáš Valášek a Radim Štola a budeme se konečně více blížit k ideální sestavě. Za odvedený výkon dneska je třeba poděkovat celému manšaftu, kluci bojovali a odvedli na hřišti velký kus práce včetně hráčů z U-16."

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies