FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
6.k. MSDL mladší U17, neděle 13.9.2020
1. SK Prostějov - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  1:1  (0:1)
Branky: 88.P.Navrátil - 43.T.Navrátil
ŽK: 74.Karásek, 86.Morávek - 45.Bartoněk, 54.Valášek
ČK: 90.Valášek (po 2.ŽK)
Rozhodčí: Pavel Pospíšil - Marek Mašek, Michal Křepský
Počet diváků: 50

Komentář k zápasu

Po celý zápas byli domácí hráči více na míči, ale hra se odehrávala především ve středu hřiště nebo před hostující šestnáctkou, ale šance si nevytvářeli ani domácí ani hosté. Ve 43.min. dostali šanci kopat přímý kop hostující hráči a Tomáš Navrátil trefil přesně 0:1.
Ve druhém poločase domácí svoji snahu jen vystupňovali a hra se odehrávala prakticky na polovině Znojma, když už se zdálo, že si povezeme tři body, po jednom z posledních rohů a po špatně odkopnutém míči domácí vyrovnali v 86.min. V 90.min. ještě obdržel druhou žlutou a tím pádem i červenou kartu Matyáš Valášek za faul.

Ohlasy

Karel Bečka, trenér 1.SC Znojmo U17: "Při stavu našeho kádru, kdy hráči pomáhají u-19 a U-16 a při onemocnění některých hráčů, jsme se vrátili k poctivé propracované obranné taktice se snahou využít rychlý protiútok a standartní situace. To první se nám moc nedařilo, ale ze standartní situace jsme vstřelili opět branku. Celkově opět musím kluky pochválit, že na hřišti hrají a bojují a přináší to i body v tabulce."

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies